Citate, Urări și Mesaje de La Mulți Ani pentru cei dragi

Descoperă colecția noastră de citate de la mulți ani pe care să le trimiți celor dragi, indiferent de vârstă.

1. Fie ca această zi să-ți aducă pe aripile celor patru anotimpuri mult noroc,fericire și dragoste din partea celor dragi. Barca vieții să plutească mereu pe valurile dragostei,nostalgiile să fie șterse memoriei iar zîmbetul să înflorească mereu pe buze asemeni florilor de mai.La mulți ani!!!

2. Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, bunul Dumnezeu să-ți dea, tot ce îți dorești și ai vrea!

3. La Mulți Ani! Bucuria lumii toată, Zi de zi-n ușă să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, Tot ce îți dorești ș-ai vrea!

4. Cel care te iubește îți dorește ca Dumnezeu să te aibă în pază și să îți deschidă toate drumurile spre inima mea

5. Aș vrea să pot sărbători alături de tine. Pentru că azi e ziua ta, este o oportunitate pentru tine să știi că lucrurile speciale sunt create pentru tine. Sper că viața te va conduce spre fericirea supremă și succes, îți urez că visele și dorințele tale să devină realitate.

6. Bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericit și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim! La Mulți Ani!

7. Visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!!!

8. De ziua ta îți doresc să fii înconjurat/a de prieteni, să asculți muzica ta de suflet, să lumineze orașul în jurul tău…La mulți ani!

9. În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani!

10. Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă există ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină! La aniversarea ta – La Mulți Ani!

11. Viaţa e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeţii, ca o scânteie, an de an stingem şi totuşi fărâmă de viaţă nu e sfârşit pentru că aşa ne-a promis Domnul Isus, „Cine crede în Mine are viaţă veşnică”… fii binecuvântat… şi „La mulţi ani!”

12. Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La mulți ani!

13. Un gând curat, un gând răzleț Ce zboară către tine Un “LA MULȚI ANI” și un sărut Primește de la mine..

14. Tot ce-ți dorești, tot ce-ți lipsește, un mesaj de La Mulți Ani de la cel ce te iubește!

15. Lucrurile mici pe care le facem și le spunem au mare importanță în timp ce noi ne urmam calea. Un gest frumos poate să ia povara umerilor obosiți pe drum. O vorbă bună poate îndulci inima precum o ploaie de vară peste florile însetate. Câtă bucurie țâșnește deodată din lucrurile mici și simple, deci simplu, dar din suflet LA MULȚI ANI!

16. La mulţi ani! Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta, dar ştiu că tot ce a pregătit pentru tine, în spatele oricărui lucru se află dragostea Sa! Fii binecuvântat. El să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi împlinească dorinţele…

17. Este un sentiment frumos să știi că cineva te place, dar este și mai plăcut când știi că niciodată nu uită de ziua ta de naștere. La mulți ani!

18. Acum câțiva ani eram doar niște copii, pentru mine ziua ta de naștere este în fiecare zi

19. Sper să nu uiți niciodată că eu voi fi lângă tine indiferent de situație și chiar dacă se spune că e greu să ai o prietenie adevărată, noi suntem cel mai bun exemplu. La Mulți Ani!

20. O floare de ziua ta Într-o grădină înmiresmată mă plimb și-o floare îmi zâmbește.O altă floare mai frumoasă că-i ziua ta îmi amintește. M-aplec să rup firavă floare ca să ți-o dăruiesc, o strâng în brațe și-o sărut și simt apoi cât te iubesc! Dar floarea iute se ofilește și nu pot să ți-o dau așa, deci singurul dar iubito e „La Mulți Ani” din partea mea!

21. Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de sănătate, un veac plin cu bani și un tradițional LA MULȚI ANI.

22. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm celor ce îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine. Fie că anii ce se scurg, să treacă precum razele soarelui mângâie o floare ce sta să înflorească. LA MULȚI MULȚI ANI FERICIȚI!

23. Atât de multe urări, atât de multe zâmbete, multe memorii, dar prea puține cuvinte pentru o zi atât de importantă. La mulți ani!

24. Cu ocazia acestei zile în care mai adaugi un trandafir în buchetul vieții,îți urez să ai parte de tot ce îți dorești de la viață: dragoste, bucurii, gânduri senine, lumină în suflet, speranța într-un viitor mai bun și un sincer și călduros”LA MULȚI ANI”

25. Zboară în avionul ambiției, aterizează pe aeroportul succesului, fie ca viitorul tău să strălucească mereu. Cu multă dragoste: La mulți ani!

26. Cele mai frumoase zile din viață sunt cele pe care le scrim în cartea amintirilor, Îți doresc să scrii cât mai multe pagini în această carte!

27. Un gând senin și câteva șoapte trimise din zări îndepărtate să-ți spună la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SĂNĂTATE. LA MULȚI ANI!! Să fii iubit/a și fericit/a

28. Fie ca ziua să-ți fie binecuvântată cu fericire, bucurie, raze de soare și prietenie! La mulți și minunați ani!

29. Sper că această zi să fie începutul celui mai măreț și minunat an din viața ta. La mulți ani.

30. La Mulți Ani ! Ești o ființă atât de drăguță, politicoasă, frumoasă, sinceră, spirituală și unică pe această lume. Primește urările mele de bine .

31. Îți doresc din suflet Viața să-ți fie asemeni unui drum pe care să te însoțească adevărații prieteni: Dragostea și Optimismul! La mulți ani!

32. La Mulți Ani și sănătate multă, pentru fiecare lumânare de pe tort să ai câte o surpriză plăcută!

33. Mesajele cu La Mulți Ani sunt greu de făcut, îți doresc tot ce-ți dorești și încă de-o mie de ori pe atât!

34. Ți-aș ura împlinirea tuturor dorințelor, dar mi-e teamă că dacă se adeverește, la anul nu o să mai am ce să-ți doresc. La mulți ani!

35. Azi de ziua ta îți urez că ani frumoși să-ți vină-n cale! Sănătate și… parale! La Mulți Ani

36. La Mulți Ani și fie ca această zi să-ți dechidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire!

37. Fie că din această zi, toate necazurile să te ocolească, dragostea la tine în suflet să poposească fără să mai plece și să ai doar zile însorite și multă fericire! La Mulți Ani !

38. Dacă prietenia noastră ar avea nevoie de un contract legal, acesta ar conține doar șase cuvinte: voi fi mereu acolo pentru tine! La Mulți Ani!

39. Îți doresc să știi ce cauți în viață, să-ți dai seama când ai găsit ce ai nevoie și să ai norocul de a păstra ceea ce te face fericit/a. La mulți ani!

40. O zi din an este a ta. Și pentru că e a ta este cea mai frumoasă zi a anului. Să te bucuri de ea împreună cu cei dragi. La mulți ani!

41. Îți doresc ca în fiecare an numărul de lumânări să scadă și numărul de petreceri, torturi și urări de La mulți ani să crească!

42. Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, bafta-n viață, bucurii..numai asta-ți pot dori.., să ai parte de iubire..să faci tot ce îți dorești să iubești și să trăiesti..să fii bucuros în viață, să ai zâmbete pe față, și în încheiere-ți spun La Mulți Ani și un gând bun!!!

43. În această zi frumoasă, îți doresc succes în viața. Numai zile zîmbitoare, numai răsărit de soare. Iar din suflet îți doresc sănătate și succes. Să ai parte de iubire, și de multă fericire. Norocul să te însoțească. Viața să ți-o îndrăgească. La mulți ani!

44. Fie ca această zi specială să fie la fel de dulce, de savuroasă și de picantă ca tine. La mulți ani prietena mea scumpă și dragă! Mulțumesc că ai fost mereu lângă mine.

45. Chiar dacă astăzi împlinești 40 de ani nu înseamnă că ai îmbătrânit! Înseamnă că ai 18 ani și 22 de ani de experiență! La mulți ani!

46. Să primești flori de ziua ta! Să înveți de la fiecare floare să iubești, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i lași să te admire, să aduci bucurie și sărbătoare. La mulți ani!

47. Un trandafir s-a atașat de buchetul vieții tale. Fie ca el să înflorească mai frumos și plin de sănătate, decât cei pe care îi ai deja în buchet. La mulți ani!

48. Cu ocazia aniversări tale eu îți urez multă,multă sănătate,fericire.dragoste să iubești așa cum știi tu mai frumos.

49. Să crești mare și cuminte, mulți ani de-acu-nainte, s-ai parte de fericire, sănătate și iubire, de tot ce-i mai bun pe lume și de la mine gânduri bune! La mulți ani!

50. La aniversarea ta îți doresc ca sănătatea să fie tot timpul împreună cu tine, fericirea să te însoțească la fiecare pas, dragostea să-ți fie în permanență la îndemână. La Mulți Ani!

51. Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!

52. Până la urmă, nu contează anii pe care i-ai acumulat într-o viață, ci felul cum i-ai trăit până acum. La mulți ani!

53. Îți prezint prognoza meteo pentru ziua ta: Va ploua toată ziua cu dragoste, cu zâmbete și cu îmbrățișări calde din partea celor dragi. Profită din plin de această zi! La mulți ani!

54. Mulțumesc că ai auzit cuvintele pe care nu am putut să le rostesc și că mi-ai înțeles inima și mintea mai mult ca oricine altcineva. La Mulți Ani prietena mea dragă!

55. Nu te-am uitat și îți doresc să ai o zi plină de împliniri!

56. Viața este ca o călătorie și ziua de naștere ne amintește de lucrurile bune pe care le-am adunat în zilele lăsate în urma noastră. O zi de naștere este un moment special pentru a face planuri noi, pentru a merge pe cărările luminate de speranțele noastre și de visele ce devin realitate. Îți urez să ai o zi de naștere minunată! La mulți ani!

57. În lumea noastră, totul se schimbă, dar un singur lucru rămâne cert: vei rămâne mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp și dincolo de distanță. Un sincer La mulți ani!

58. Un mic mesaj eu ți-am trimis. Am scris doar 3 litere adevătare nu 1000 și false să îți zic cu glas duios ca un prieten adevărat “La mulți ani”.

59. Ziua ta de naștere reprezintă momentele fericite de ieri, zilele luminoase ce vor veni și bucuriile tale de azi. La mulți ani.

60. Îți doresc să fii tot timpul fericit, și orice vis să se împlinească. Să nu fii niciodată părăsit, de persoana care dorești să te iubească. Să se împlinească în viață un ideal și orice vis al tău să fie un vis real. Să nu cunoști nicicând ce este despărțirea, să nu cunoști durerea și suferința.

61. Fie că visele tale cele mai profunde și mai sălbatice să devină realitate astăzi, iar eu voi fi alături de tine să te ajut să le îndeplinești! La Mulți Ani!

62. Indiferent de locurile în care ne va duce viața, indiferent cât de departe vom fi una de cealaltă, amintirile frumoase pe care le-am creat vor rămâne în inima mea pentru totdeauna. La Mulți Ani suflet drag!

63. Inima mea ar fi prea mică fără dragostea ta, zâmbetul meu ar fi prea trist fără guritza ta, iubirea mea nu ar exista fără de tine de ziua ta îți dăruiesc inima mea!

64. La mulți ani prietena mea dragă! Îți doresc o zi la fel de extraordinară ca tine.

65. La Mulți Ani și să cunoști iubirea, îți doresc să te iei de mână cu Fericirea!

66. Astăzi este începutul a ceva minunat: un alt an plin de nebunii și momente frumoase alturi de tine. La Mulți Ani extraordinari!

67. În această zi specială îți doresc să găsești dragoste și fericire în orice lucru și în orice persoană din viața ta! La mulți ani!

68. Când încă o petală din anii tăi frumoși s-a scuturat alene, vibrând armonios. Privește cu mândrie, gândind neîncetat, la restul de petale ce nu s-au scuturat.

69. Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La Mulți Ani!

70. Fie ca visele tale să te ducă în locuri incredibile așa cum ți-ai dorit întotdeauna. La Mulți Ani!

71. De ziua ta aș vrea ca luna să nu coboare așa devreme și când coboară, ea să-ți aducă un cer senin și plin de stele… iar prima stea ce-o să răsară, să fie steaua ta… tu să-i surâzi, ea să-ți spună: LA MULȚI ANI din partea mea!

72. Să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet! La mulți ani!

73. În lumina noapții strălucind de stele, toate visele tale să devină realitate. Fie că fiecare stea din fiecare noapte, să aducă dragoste și bucurie pentru tine. La mulți ani!

74. Îți doresc ca de ziua ta să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

75. Suntem mai mult decât cele mai bune prietene, suntem suflete gemene, iar ziua ta o simt ca și cum ar fi a mea! La Mulți Ani!

76. Poate că nu o spun foarte des, dar vreau să știi că apreciez enorm de mult prietenia noastră, iar alături de tine viața mea a devenit mult mai frumoasă și mai palpitantă! Îți doresc multă fericire și dragoste. La Mulți Ani!

77. Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta. Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi și tot așa! La mulți ani!

78. E ziua ta de naștere, ai înplinit un număr de ani, dacă citești acest mesaj înseamnă La Mulți Ani

79. Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viață numai flori și bucurie!

80. Un mesaj drăguț, pentru o persoană drăguță, într-o manieră drăguță pentru a-ți ura o zi de naștere drăguță! La mulți ani!

81. Prietenia nu este scrisă pe o bucată de hârtie, deoarece aceasta poate fi ruptă. Nu este scrisă pe o stâncă, deoarece chiar și aceasta poate fi spartă. Adevărata prietenie este scrisă în inimă și rămâne acolo pentru totdeauna. La Mulți Ani draga mea prietenă!

82. Sunt foarte fericită că am o prietenă așa cum ești tu și că am împărtășit momente amuzante, clipe frumoase și lacrimi totodată. Îți doresc o zi minunată! La Mulți Ani!

83. Cele mai sincere și călduroase urări de La Mulți Ani pentru o persoană specială în viața mea, care mă cunoaște mai mult decât oricine. Vreau să știi că mereu vei putea să contezi pe mine! La mulți ani!!

84. Cunoști pe cineva căruia trebuie să îi trimit un mesaj de La mulți ani, vreo aniversare? Dacă știi de ceva petreceri, anunță-mă, pentru că nu am mai mâncat prăjituri de mult și îmi scade glicemia!

85. Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum și nu ți-a ieșit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar și nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta și numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULȚI ANI!!!

86. La Mulți Ani, cu ocazia aniversării, multă sănătate și bucurie! Să fii fericit/a, dar și să faci fericiți pe alții. Să fii iubit/a, dar și să răspândești iubire în jurul tău. Să ai parte de tot ce e frumos în lumea asta și toate visele să ți se împlinească!

87. Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer La Mulți Ani!.

88. Îți doresc să te bucuri de tot ce ai și te face fericit și de tot ce îți lipsește pentru a fi de două ori mai fericit!

89. O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Fie ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani.

90. Toate lucrurile în viață se întâmplă cu un motiv, iar eu cred că ne-am întâlnit tocmai pentru a fi cele mai bune prietene! La Mulți Ani și să ai parte de tot ce îți dorești tu mai mult!

91. Sărbătorește, sau pur și simplu fă-ți timp numai pentru tine. Este ziua ta, așa că bucură-te din plin de ea! La mulți ani!

92. Deși nu pot fi acum alături de tine, îți doresc tot binele și sper că un an în plus să te ajute să descoperi dragostea adevărată. La mulți ani!

93. De-aș putea din cerul nopții iute aș fura o stea, ca să-ți pun cununa vieții astăzi chiar de ziua ta. Dar nu pot să ajung la stele și nici cerul nu-l cuprind lăcrimez de neputință, dar îți spun: La Mulți Ani…zâmbind

94. Astăzi, fiind o zi frumoasă, Și știind că-i ziua ta, În parfumul dimineții, Țin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii, Pentru tine a sosit; Îți doresc în a ta viață, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Să răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primește, LA MULȚI ANI din partea mea.

95. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alina sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!

96. Poate că nu voi fi capabil astăzi să-ți ofer cel mai perfect cadou, dar toate gândurile și urările mele sunt îndreptate către tine. La mulți ani!

97. Să scuturat o frunză din castanul vieții a mai trecut un an din ani tinereți și prin adierea vântului ce bate prin castan mi-am amintit că azi ai împlinit x de ani. LA MULȚI ANI!!!

98. Când ultimile zile cad,din miile de calendare,se-aprind steluțe-n crengi de brad,ca semn de mare sărbătoare,când toți urează celor dragi,cuvinte de iubire,la fel va urez și eu acum mult noroc și fericire.La mulți ani

99. Ai mai urcat o treaptă din a vieții scara, eu îți doresc din suflet a 100 primăvara, iar când te vei uita-napoi pe treptele urcate, să nu vezi urme de noroi, ci faptele curate. La mulți ani.

100. Acum când ai împlinit 18 ani, pot să spun că suntem foarte fericiți că te avem. Te iubim la fel ca înainte și de azi înainte ai voie să-ți plătești singur facturile… Mama și tata…

101. De ziua ta aș vrea ca luna să nu coboare așa devreme și, când coboară, ea să-ți aducă un cer senin și plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aș vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi și ea să-ți spună La Mulți Ani din partea mea!

102. La mulți ani celui mai bun, minunat și fabulos prieten. Tu ești persoana cea mai înzestrată de pe acest pământ. O zi de naștere fericită!

103. 12 luni de bucurie, 8760 ore de momente dulci, 365 zile de zâmbet, îți urez o zi de naștere fericită. La mulți ani!

104. Să ai o zi de naștere minunată. Îți urez că fiecare zi să fie plină de iubire, zâmbete, fericire, căldură și lumină. La mulți ani!

105. Prietenia noastră este ca Soarele, chiar și atunci când nu mă poți vedea eu îți încălzesc inima. La Mulți Ani!!

106. De ziua ta m-am gândit să îți dăruiesc cel mai drăguț cadou din lume. Însă am realizat apoi că acest lucru nu este posibil, pentru că tu ești cel mai frumos cadou din lume pentru mine. La mulți ani!

107. O viață lungă să trăiești cu multă demnitate mereu să ai folos și succes în toate norocul și fericirea să nu te părăsească dragostea și iubirea mereu să te-nsoțească ce pot să-ți mai doresc în astă viață zbuciumată decât un trai împărătesc Și multă, multă sănătate!

108. Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Crează în fiecare zi o capodoperă, folosind toate culorile vieții… și în timp ce scrii, zâmbește! La mulți ani!

109. Ziua ta nu a adăugat doar un an la viața ta, dar și la prietenia noastră care a trecut testul timpului și a devenit din ce în ce mai puternică. La mulți ani și tot ce îți dorești tu mai mult!

110. Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a dăruit o mamă atât de bună, o prietenă și soție neprețuită. Îl rugăm să ne ajute să putem trăi alături de tine încă mulți mulți ani de acum înainte. La mulți ani!

111. Privește această zi specială ca pe o nouă pagină din povestea ta de viață, o poveste tot mai frumoasă cu fiecare an ce vine!

112. La mâlți ani! să fii fericit la noua vârstă și așa să fii mereu și tot ce îți dorești să se îndeplinească

113. Am căutat peste tot un cadou decent, dar nu am găsit nimic potrivit pentru o persoană atât de specială ca tine! Acceptă așadar acest gând bun însoțit de un sincer „La Mulți Ani”!

114. Iubire și speranță, sănătate, fericire și bucurie! Ce mai, de toate să fie! La mulți ani!

115. Aceasta este doar un mesaj purtat de vânt, îți doresc toată bucuria din lume și toată fericirea de pe Pământ!

116. De ziua ta fie că toate cele 365 de zile viața ta să se îmbogățească cu un amestec perfect de iubire, plăcere și fericire. Fii fericit și sărbătorește fiecare moment din viața ta.

117. Un mare La Mulți Ani pentru persoana care a fost mereu lângă mine! Nu știu unde aș fi fost fără tine și nici nu vreau să mă gândesc. Astăzi e ziua ta așa că hai să o facem de neuitat!

118. Credeai că am uitat de o zi atât de specială precum nașterea ta? Îți trimit din tot sufletul acest mesaj de la mulți ani și te asigur de prietenia mea veșnică!

Cunoști și alte citate sau urări de la mulți ani?

Lasă-ne un comentariu mai jos și îl vom citi cu drag.