Acțiunea cărții se petrece în vremuri tulburi când două femei care nu se cunoscuseră niciodată devin rivale: regina Elisabeta I a Angliei și regina Maria a Scoției.
Cel de-al treilea filmuleț, înregistrat de scriitor în locurile istorice unde are loc acțiunea volumului Coloana de foc, poate fi vizionat acum pe site-ul RAO.
Toată lumea încerca să o omoare pe regina Elisabeta, dorind să o înlocuiască rapid cu un monarh catolic, astfel încât Anglia să devină o țară catolică din nou. Persoana pe care o aveau în gând era Maria, regina Scoției.

Era o bună catolică, revendicase deja tronul Angliei și, conform Papei, era regina de drept a Angliei. Aceste două femei care, de fapt, nu se cunoscuseră niciodată erau rivale. Ken Follett Coloana de foc, de Ken Follett, cel mai așteptat roman istoric al anului, va apărea în România pe 1 octombrie. Stâlpii Pământului este bestseller internaţional, cu vânzări-record. Romanul istoric semnat de Ken Follett a fost tradus în peste 30 de limbi, cumulând mai mult de 150 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Pentru cititorii din întreaga lume, Ken Follett însuși face o primă descriere a viitorului roman. Urmăriți episoadele înregistrate de scriitor în locurile în care se petrece acțiunea.  Vom reveni în scurt timp cu episodul patru.

Puteți descărca filmulețul de aici: https://we.tl/50gxSk2stK

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!