3 PREMII PENTRU 3 IUBITORI DE CARTE ȘI VINURI BUNE

Te invităm la un concurs special în parteneriat cu prietenii noștri Crama Serve Ceptura, la care poți câștiga vinuri și cărți bune pe care să le savurezi împreună toamna aceasta.

Fiecare dintre cei trei câștigători va primi câte o sticlă de vin Terra Romana Milenium Alb, o sticlă Terra Romana Milenium Roșu și câte o carte.

Concursul se va finaliza în data de 30 septembrie 2021 ora 23:59, iar câștigătorul va fi anunțat în termen de 24 de ore prin tragere la sorți folosind random.org, pe pagina de Facebook Booknation.ro.


Ce trebuie să faci?

1. Follow Serve Ceptura 👉 follow

2. Distribuie concursul și prietenilor tăi

3. Completează formularul de înscriere:

Termeni și condiții

Fiecare dintre cei 3 câștigători va primi câte o sticlă vin Terra Romana Milenium Alb, o sticlă Terra Romana Milenium Roșu și câte o carte.

Ordinea câștigătorilor este aleatoare și determinată folosind site-ul random.org.

Colecțiile de vinuri vor fi expediate fiecărui câștigător de către partenerul nostru, Crama SERVE CEPTURA în maxim 30 de zile de la data anunțării câștigătorilor.

Fiecare câștigător va primi câte o carte ce va fi expediată de Booknation.ro în maxim 30 de zile de la data anunțării câștigătorilor.

Fiecare participant poate intra o singură dată în concurs și trebuie să îndeplinească cei 3 pași pentru validarea premiului.

La concurs pot participa doar persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Participanții care optează pentru a se abona la noutățile Cramei Serve din Ceptura, își dau acordul pentru transferul datelor lor (nume, email) societății SERVE CEPTURA SRL – CUI 11792232l, J29/373/1999 în vederea comunicării via email cu privire la noutățile acesteia.