Concursul a ajuns la final!

Felicitări Rusu Ana pentru povestea ta, chiar dacă ne e milă de săracele rățuște pe care le-ai spălat și pus la uscat pe sârmă. Cu speranța că au scăpat doar un pic ciufulite, te premiem și așteptăm datele tale de contact ca să îți livrăm cartea Sarinne & Elenore and their splendid first adventure 🙂


Câștigă cu Adenium și GoodRead o carte destinată, deopotrivă, celor mici și celor mari.

Concursul organizat de Adenium și GoodRead are ca premiu un exemplar din volumul „Sarinne & Elenore and their splendid first adventure”.

Despre carte

Volumul „Sarinne & Elenore and their splendid first adventure”, autor Adina Chirica, ilustrații de Anda Ansheen, a apărut la editura Adenium și este o poveste a unei mari prietenii și a unei mari aventuri. Cartea este scrisă în limba engleză și dedicată tuturor copiilor, indiferent de vârstă.

Sarinne și Elenore sunt două prietene foarte apropiate, care trăiesc o mare aventură, aventura cunoșterii, parcurgând o călătorie inițiatică plină de imaginație și umor. Ilustrațiile Andei Ansheen, surprind această aventură educativă și colorată în toate nuanțele și optimismul ei.

Cartea este disponibilă în librării, iar pe site-ul Adenium o puteți găsi atât în format tipărit, cât și eBook.

Despre autor

Adina Chirica: „Nascută toamna, în 1980… am trecut, o perioadă printr-un plin proces de maturizare. Copywriting-ul este fascinant, dar și frustrant; chiar dacă este o meserie creativă te ingrădește și te călește mai des decât ți-ai dori. Așa că, de ceva timp, sunt într-un plin proces de întinerire. Mă retrag des la țară, îmi regăsesc vocea interioara și învăț să mă bucur de viață, fără s-o iau prea serios. Sarinne și Elenore este primul meu pas spre a redeveni copil. Mă ajută că acum am și eu un copil la rândul meu, care mă inspiră și mă fascinează într-un fel …caleidoscopic!”

Ce trebuie să faci?

Răspunde printr-un comentariu la întrebarea următoare: care e cea mai amuzantă aventură trăită cu cel mai bun/cea mai bună prieten/ă a ta?

Luni, 29 februarie 2016, autorul celui mai amuzant și interesant comentariu va câștiga cartea oferită ca premiu de Editura Adenium.

Mult succes tuturor și hai să ne distrăm împreună cu povești pline de umor și aventură 🙂

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022