Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Booknation: Pe unul dintre autorii cărții Conexiunea în fractal. Legile și principiile de funcționare a Universului, domnul Emil Străinu, îl cunoaștem de mult timp: este general de armată în rezervă, specialist în radiolocație, cercetarea spațiului aerian, ufologie, război geoclimatic și are o impresionantă activitate editorială în domeniile menționate; de asemenea, a participat la sute de emisiuni de televiziune ca realizator sau invitat. Însă despre cel de-al doilea autor, Amratra, nu știm prea multe lucruri încă. Cine este Amratra?

Autorii: Amratra este ceea ce se numește în engleză channelor – un pământean care se conectează conștient, prin procesul numit channeling, la entități inteligente superioare aflate pe tărâmul invizibil majorității oamenilor, de la care primește informații complexe. Acestea sunt transpuse apoi în limbaj, scheme, ilustrații, în funcție de natura lor, pentru a fi transmise celor care doresc să-și mărească gradul de cunoaștere.

Booknation: De ce a fost nevoie de comunicarea acestor date de dincolo? De ce acum?

Autorii: Informații din tărâmurile invizibile și inaccesibile se transmit dintotdeauna, doar că ele sunt accesibile doar celor care cred că trăim într-un univers multidimensional, cu entități care nu au corp fizic: îngeri, sfinți, extratereștri etc. De ce au fost trasmise acum informațiile cuprinse în cartea Conexiunea în fractal și în volumul precedent, Proiectul Om? Pentru că în această perioadă, mai mult ca în oricare alta cunoscută, inevitabil va avea loc un salt în conștiință – o schimbare a paradigmei, trecerea dintr-o etapă primitivă a civilizației într-o etapă superioară de dezvoltare. Este momentul ca pământenii să știe că pot avea acces în câmpul cuantic, de unde pot descărca informații și unde pot comunica și relaționa cu entitățile din alte dimensiuni, ca să se alinieze legilor universale în perioadele dificile de tranziție și derapaj, cum este cea pe care o traversăm acum, când noul înlocuiește vechiul.

Booknation: Poate exista ceva din Univers fără evoluție? Ce ne puteți spune despre cartea  Conexiunea în fractal?

Autorii: Scopul suprem al existenței ansamblului de universuri este acela de a evolua. Stagnarea înseamnă moarte, iar progresul, continuarea existenței. Se lucrează încontinuu la îmbunătățirea universurilor, în sensul de optimizare a celor funcționale și de actualizare a celor perimate. Cartea Conexiunea în fractal este un ghid din care cititorii pot afla detalii în premieră despre mecanismele funcționării și despre proiectarea (geneza) Universului, inclusiv pot învăța cum să se conecteze la câmpul informațional-cuantic și să-și extragă de acolo informațiile de care au nevoie. Totul este informație, bine explicată, matematic gândită, iar macroversul funcționează după principii riguroase.

Booknation: Ce ne puteți spune despre legile ce guvernează funcționarea Universului?

Autorii: În realitate, aceste legi nu există în felul în care le-am descris noi. Dincolo, ele sunt niște norme de comportament ce formează un concept global, un tot unitar – un fractal – după care funcționează Universul de miliarde de ani. Unele dintre aceste principii sunt foarte subtile, cum ar fi diferența dintre probabilitate și posibilitate, despre altele s-a mai scris și în alte lucrări (legea dualității), dar în scopuri didactice am desprins trei categorii: legile complexe ale Universului, legile funcționării și legile ansamblului de Universuri. Ele se suprapun și se îmbină, funcționează global și simultan într-un tot (fractal) și au fost separate în legile descrise în carte doar pentru o mai bună înțelegere. Din alte dimensiuni se dorește ca specia umană să evolueze, suntem ajutați în tot ceea ce presupune trecerea la o treaptă superioară, la un nivel superior de conștiință.

Booknation: Vorbiți în carte despre schimbarea de paradigmă. Ce ne puteți spune despre paradigma actuală a științei?

Autorii: În primul rând, facem precizarea că preferăm denumirea „Paradigm Shift”, care este, din punctul nostru de vedere, un curent. El definește saltul pe care umanitatea îl va face, indiferent câtă rezistență va întâmpina. În Univers, totul se actualizează periodic, iar Pământul, ca planetă ce găzduiește formarea unei civilizații, nu poate rămâne în urmă. Trăim într-o perioadă de mari schimbări, care vor avea loc oricum, fie ne convine și suntem pregătiți, fie nu. În perioadele de tranziție se naște confuzie, iar oamenii au nevoie să se raporteze la legile universale pentru a înțelege schimbarea la nivel macro.

Booknation: Unde vă pot urmări cititorii activitatea și de unde vă pot cumpăra cărțile?

Autorii: În primul rând, din cărțile pe care le publicăm. La Editura Darclée, am publicat (n. n. – Emil Străinu) o colecție intitulată „The Alien Hunter Group”, care numără până în prezent opt volume și în care abordez subiecte diverse: ufologie, mistere, incidente neelucidate, teorii ale conspirației, geopolitică, război geoclimatic, marea resetare despre care se tot vorbește. Amratra a debutat cu „Etapa Conștientizării”, o serie formată din cinci volume, care abordează pașii de urmat în evoluție și care se mai găsește în librării. Conexiunea în fractal și volumele din seria „The Alien Hunter Group” pot fi cumpărate de pe site-ul editurii Darclée, de pe Emag, din alte librării fizice și online.

Booknation: Vă mulțumim pentru răspunsuri și vă dorim succes în proiectele ce vor urma! Un gând de încheiere pentru cititorii noștri?

Autorii: Vă mulțumim și noi, iar cititorilor dumneavoastră le transmitem numai gânduri bune și lectură plăcută!

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022