Editura Litera a lansat o colecţie de cărţi dedicată copiilor. Academia copiilor isteţi este seria de cărţi cu activităţi educative care îi învaţă pe cei mici noţiuni de bază din matematică, limba română sau desen.

Colecţia se găseşte deja în librării. Potrivit Litera, volumele „conțin activități distractive și jocuri interactive ce îi apropie pe copii de noțiunile elementare  pe  care  le  vor  folosi  în  clasa  I.  Activitățile  ordonate  progresiv,  în  funcție  de cunoștințele asimilate, și prezentate de eroii îndrăgiți ai desenelor animate preferate, sunt menite să  trezească  interesul  copiilor  pentru  învățare.  Jocurile,  lucrul  cu  planșe  detașabile,  diploma finală acordată pentru rezultatele obținute în rezolvarea tuturor exercițiilor vor asigura adaptarea lor la primii ani de școală.”

Academia copiilor isteţi conţine volumele: Prima mea carte de matematică, Învățăm scăderea, Învățăm adunarea, Învățăm să numărăm, Prima mea carte de limba română, Prima mea carte de desen, Ne jucăm și decupăm.

Colecţia Academia copiilor isteţi nu este primul proiect dedicat celor mici pe care editura îl pune la cale. Printre volumele editate de Litera şi adresate copiilor se numără şi Copilul deștept, Școala celor șapte pitici, Biblioteca pentru toți copiii, Disney english, Citesc și mă joc, dar şi caiete de lucru, caiete de vacanță, enciclopedii și dicționare.

Litera este editura care a luat fiinţă în 1989, atât la Bucureşti, cât şi la Chişinău. Pe tot parcursul existenţei sale, editura are în portofoliu peste 4 300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare, din domeniile de ficțiune şi nonficțiune.

Prima mea carte de Limba romana. Academia copiilor isteti

Avatar
Autor: Iulia Drăghici
Iulia e Redactor Activ
Redactor de 1858 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Iulia Drăghici