Întotdeauna mi-am imaginat Paradisul ca fiind un fel de bibliotecă.

Intrăm frecvent pe diverse blogguri, citim gândurile unui om, îi urmărim activitatea, îi căutăm sfaturile, îi citim recenziile şi recomandarile, dar, de multe ori, nu ştim cine e persoana din spatele paginii şi ne e greu s-o asociem unui anume caracter. Ca să aducem un pic de lumină şi să evităm nebuloasa, eu sunt Angela, fac 40 de ani, în vară, dar consider că vârsta e doar un număr şi eu, forever young.

Sunt căsătorită şi am o fetiță de 2 ani jumătate (cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut eu mie). Am copilărit mult, ştiu, dar niciodată nu e prea târziu. Sunt ploieşteancă get-beget, revoluționară şi naționalistă. Sunt de 10 ani contabil-şef într-o fabrică de materiale de construcții. Sloganul nostru este: Ajută ca să te bucuri de ajutor. Blogul meu, cel personal, dar şi colaborarea cu booknation se bazează cam pe acelaşi concept.

Sunt cititoare de cursă lungă, am doar vreo doua-trei genuri de care nu mă ating, în rest nu fac nazuri şi îmi place să împart cu alții bucuria lecturii. Nu-mi imaginez viața fără cărți, nu adorm fără să citesc măcar câteva pagini, oricât de obosită aş fi. Singura pasiune care a mai reuşit să-şi facă loc pe lângă citit este călătoria. Sunt motivată şi de soț căruia îi plac drumețiile şi explorarea de locuri noi. De câte ori avem ocazia, ne facem bagajul şi colindăm.

Avem o țară care merită efortul. Ştiu că jobul meu este în totală contradicție cu hobby-ul, dar, dacă există entuziasm, timp se găseşte pentru orice. Lectura este balsam pentru suflet, este deconectare de la rutina de zi cu zi, este relaxarea de după stresul unei zile pline, este călătorie şi aventură printre rânduri, este plăcerea mea vinovată.

Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1222 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/