Înainte de a scrie asta, am fost provocată să scriu despre temeri, dar nu am făcut-o. Nu pentru că nu răspund la provocări, ci pentru că îmi era greu să mă gândesc la frică.

Apoi, am acceptat instant să scriu despre mine, chiar dacă nici ăsta nu e capitolul meu preferat.

Astfel, voi începe cu ceea ce îmi place. Și anume: textele bine legate, autorii clasici, literatura iberică, ciocolata, culorile, liniștea și amabilitatea. În plus, am o pasiune pentru limbile romanice și geografie.

Pe lângă toate acestea, îmi plac cărțile: clasice, romantice şi biografiile. Din literatura română, autorul meu preferat este Mircea Eliade, iar din cea universală, preferații mei sunt Mario Vargas Llosa și Marcel Proust. Iar cărțile pe care aștept cu nerăbdare să le citesc sunt O mie și una de nopți, Un veac de singurătate și Mă numesc Roșu.

O altă pasiune de-a mea este scrisul. Cel mai mult îmi place să scriu articole și recenzii, așa cum fac deja de doi ani pentru Booknation.ro. Iar în curând, voi scrie pe propriul blog, deci stay tuned 😄.

Sunt o fire organizată, adaptabilă și creativă. Sper că asta se observă şi din articolele mele.

În ceea ce privește literatura, scrisă sau citită de mine, pot spune un singur lucru: că nu sunt adepta uitării de punct, de virgulă sau de literă mare. Poate pentru că termin profilul filologie și asta am învățat cel mai bine în anii de liceu.

Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1217 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/