Cunoaște echipa Booknation: Oana Ștefan

Eu sunt Oana M. Ștefan, o cititoare pasionată și o iubitoare a scrisului. Încă de mică am avut tragere spre literatură.

Am început periplul în lumea cărților cu povești, basme și mituri sau legende. Apoi, am intrat în universul magic al vrăjitorilor din Harry Potter și am descoperit prietenia adevărată urmărind aventurile Cireșarilor lui Constantin Chiriță. Am cochetat la un moment dat și cu cărțile romance din biblioteca mamei. Dar m-am maturizat cu romanele clasice ale scriitorilor englezi și francezi, ruși și americani.

Însă, dintre toate genurile beletristicii, sunt pur și simplu moartă după romanele polițiste, thriller și horror. Dacă o scriere are elemente de mister, crimă, suspans și se mai și bazează pe fapte reale, atunci trebuie să fie a mea. Adică să intre în biblioteca mea. Și apoi să fie citită pe îndelete sau cu sufletul la gură, până la finalul care, se înțelege, este greu de prevăzut sau total mind-twisted.

Atunci când nu citesc sau postez recenzii pe Booknation.ro, scriu pe blogurile mele, Blogtomedia.com și Oanamroman.blogspot.com. Scriu despre mine și experiențele mele. Îmi testez imaginația compunând articole pentru probe pe teme variate. Sau relatez povești și ofer informații despre călătoriile mele în lume.

Sunt un Rac încăpățânat, dar ambițios, căruia îi place să creadă că este independent și că poate realiza tot ceea ce își pune în minte. De asemenea, îmi place să creionez portrete, peisaje, să colorez cărți pentru copii mari și să fotografiez lumea așa cum o văd prin ochii mei.

Sunt din fire empatică și sensibilă, uneori romantică, alteori mai rece. Dar mereu un bun ascultător. Îmi place să mă expun la provocări din când în când pentru a vedea cât de departe se extinde orizontul meu. Mă găsești și în social media pe Facebook, pe pagina de Facebook a blogurilor și pe Instagram.

Până la noutăți despre mine și despre o posibilă carte ce îmi va purta numele, îmi poți citi recenziile aici pe Booknation sau articolele pe cele două bloguri personale.

Lecturi plăcute!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.