Despre autoarea Cîndea Corina – Nu am visat niciodată să ajung autor.

Autoarea Cîndea Corina s-a născut în Sibiu și aici a locuit aproape întreaga ei viață.

„Nu știu dacă pot să spun că orașul m-a inspirat sau nu, dar pentru mine înseamnă cu adevărat „acasă”.”

Când este vorba despre ceea ce scrie, cititorii înseamnă totul pentru ea. Ei îi sunt cei mai buni prieteni și, totodată, cei mai sinceri critici, iar fără ei nu ar fi ajuns aici.

„Nu o să le pot mulțumi niciodată îndeajuns pentru că au fost și sunt alături de mine. Mesajele pe care le primesc de la ei sunt ceea ce îmi dă puterea să continui de câte ori am îndoieli.”

Nu a visat niciodată să ajungă autoare. Nu și-a dorit să scrie și nici nu a crezut că poate să o facă, rezumându-se doar la a fi o cititoare înrăită. Pentru ea, totul a început ca un impuls de moment, un moment în care și-a imaginat o poveste și și-a făcut curajul să o scrie. A fost greu până a așternut primele cuvinte, restul a venit de la sine. Acum scrie în fiecare zi, uneori mai mult, alteori mai puțin, după cum are timp sau inpirație. A fost măcinată de temeri și de îndoieli, ca la orice început de drum, ca oricare dintre noi, dar a riscat și am mers mai departe.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.