Despre autoarea Posedaru Andrada-Cosmina – Datorită cititorilor am primit curajul de a urma această cale în viață

Autoarea Posedaru Andrada-Cosmina s-a născut în Brăila, iar locul acesta nu are mare însemnătate pentru ea, contează doar prin faptul că familia ei se află acolo. Nu consideră acest oraș ca fiind casa ei pentru ca ea nu se simte legată de locurile în care stă ci mai mult de persoanele care îi sunt alături.

A început să scrie din greșeală. A scris inițial pentru ea deoarece avea o imaginație foarte bogată și diferite scenarii continuau să o bântuie așa că a ales să le dea viață. Nu se aștepta ca altcineva sa aprecieze “poveștile ei” însă părinții ei au  decis să îi facă surpriza de îi publica cărțile. Acum a ajuns să realizeze că scrisul este ceea ce vrea să facă în continuare.

Datorită cititorilor și a recenziilor pozitive a primit curajul de a urma această cale în viață. Susținerea și încurajările cititorilor îi dau imboldul de care are nevoie pentru a da tot ce are mai bun în tot ceea ce face.

„Pentru asta nu o să pot niciodată să le fiu suficient de recunoscătoare. Sper că, cărțile mele să devină pentru ei o poartă de scăpare din cotidianul care îi sleiește de puteri, astfel poate voi reuși să mă revanșez pentru toate lucrurile frumoase pe care ei le fac pentru mine”

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.