Despre autoarea Raluca Sandu – Fără ei, noi, scriitorii mici sau mari n-am fi decât niște sărmani scribi.

Autoarea Raluca Sandu este din Timișoara, și vom încerca să vă prezentăm pe scurt povestea ei.

Viața i-a pus multe piedici  de-a lungul anilor din perspectiva faptului că nu s-a bucurat de acceptare în majoritatea mediilor sociale prin care a trecut, începând de la școală și până la grupurile mai restrânse în care a activat. Motivele sunt multe și sigur că vina se împarte întotdeauna la doi –după cum spune chiar ea. I-a fost greu de multe ori, dar a contat foarte mult ambiția cu care s-a născut. Contextul în care a trăit definește nu doar modul în care a crescut ci și principala resursa și motorul care o face să facă tot ce-i sta în putere ca să-și depășească propria condiție. ‘’Atâta timp cât știi tot timpul de unde ai plecat, ai mereu motive să te bucuri de fiecare realizare, oricât de măruntă ar fi.’’ – spune autoarea – care își amintește și acum frumoasa vârstă de 13 poate chiar 15 ani când, vară fiind a început să schițeze primele poezioare, ca rezultat al unor impresii trecătoare, cum e firesc la așa ani. Trei ani mai târziu urma să înceapă să scrie Aștept Răspuns. Dacă inițial nu și-a luat în serios poeziile, după Aștept Răspuns, a înțeles că scrisul este și va rămâne o îndemânare , o armă și în același timp un medicament la care poate apela când are nevoie.

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

Drept urmare scrisul pentru ea este un mod de a da mai departe oamenilor posibilitatea de a se bucura și/sau de a învăța din experiențele ei – după cum spune chiar ea în citatul de mai jos – fapt pentru care cititorii sunt totul pentru Raluca.

„Fără ei, noi, scriitorii mici sau mari n-am fi decât niște sărmani scribi. Fiecare are propriul motiv pentru care scrie, dar în linii mari eu scriu ca să ofer și altuia șansa de a învăța din experiențele mele sau de a se bucura odată cu mine. Scriu pentru acei oameni care după 8h de muncă sau mai mult, încă mai așteaptă cu dor să deschidă cartea rămasă acasă pe noptieră sau care își îndulcesc cu lectura chiar și timpul petrecut în autobuz spre casă. Cred că astfel de oameni sunt printre puținii care mai reușesc să rămână bucuroși de viață și nu sicțiriți de tot, triști că muncesc prea mult ca să mai poată să și citească.”

 Speram ca am reușit să vă facem curioși încă odată, de omul din spatele cărții și vă invităm să-i cumpărați cartea de debut la acest link la un super preț doar acum de sărbători  și s-o urmăriți îndeaproape pe blogul personal www.raluthewriter.com unde vă așteaptă un E-book gratuit, odată ce dați click pe poza din partea dreapta a site-ului.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.