Despre autorul Mircea Rotaru – de la teatru la scris

Cine este Mircea Rotaru?

Un actor, un scriitor, un om cu o poveste unică alcătuită din experiențe. Experiențe care au început în Constanța, locul unde s-a născut.

Știu, știu, deja te gândești „Ce frumos, vreau să merg și eu la Constanța”, majoritatea vrem să mergem la Mare, dar pentru Mircea Rotaru Marea reprezintă „Acasă”.

Mircea Rotaru își trăiește viața în prezent pe scenă, la teatru, printre zeci de personaje și sute de aplauze. Pentru el teatrul este totul, nimic nu se compară cu aplauzele oamenilor și bucuria de a juca pe scenă. Pentru el teatrul nu este viață, este vis.

Prima piesă pe care a interpretat-o a fost „Trei surori” în rolul lui Solionîi, de la acea piesă teatrul a devenit o esență puternică pentru actorul la început de drum, care astăzi îl reprezintă pe actorul Mircea Rotaru.

Cum s-a născut cartea „Homo In Fabula”?

Din dorința de a își spune povestea. Fiecare piesă pe care o să o descoperi în carte are o altă idee, fiecare piesă îți va prezenta o poveste diferită. Ele au un comun un singur lucru, un scriitor pasionat, care a vrut să își prezinte o parte din el în câteva cuvinte simple.

După cum știi, mereu încerc să aflu de la autori pe care îi întâlnesc ce înseamnă cititorul pentru ei.

Mircea Rotaru mi-a răspuns cu drag: „Omul care nu vrea să lase cultura să moară”.

O carte bună începe întotdeauna cu un om pasionat și o poveste unică, Mircea Rotaru ne-a dovedit acest lucru, prin cartea care i-a dăruit un nou titlu, cel de scriitor, pe lângă cel de actor.

Mulțumim persoanei care l-a ajutat să publice cu succes carte și anume lui Paulina Popa.

Acesta a fost Mircea Rotaru în câteva cuvinte.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

  1. Avatar Alex Tizu
    Reply

    I-am citit cartea. Mi-a placut ca a avut curajul sa scrie despre Ion Antonescu si nu a continuat ideea comunista cum ca el a tradat tara cand a ordonat armatei sa treaca Prutul.

  2. Avatar Onorica
    Reply

    Uff! Mi- ar plăcea articolul dacă n-ar avea greșeli de ortografie și de exprimare. Mă doare lipsa de respect pentru limba română

POST A COMMENT.