Când se pune problema de liste, planning, prea-extra-arhi-ultracunoscutul concept de bullet journal, sunt un om paralel. Născută fiind într-o generație în care totul e digital, m-am limitat întotdeauna la aplicația notițe din telefon. Văzând însă o groaaază de postări pe toate rețelele de socializare, privind tehnici de organizare sau diy-uri care te învață cum să îți decorezi agenda mai frumos, aproape frustrată, m-am gândit că poate e timpul să încerc ceva nou. Am avut vreo două agende banale, din Lidl, simple, datate. Nu-mi ieșea nimic interesant, de notat notam din an în an. Îmi plănuisem să-mi fac un wishlist cu romane pe care vreau să le cumpăr și citesc, am scris vreo 3 titluri și am abandonat.

Am realizat, așadar, că pentru un necunoscător al artei planningului, aspectul agendei e tare important. Când am realizat asta? Când am primit o agendă albă, simpatică, de la GoDo Agenda. Cu foi albe, nedatate, cu un pachet amplu și colorat de stickere vesele și cu citate motivaționale, agenda GoDo mi-a dovedit că da, planning-ul este pentru orice, asta dacă ai instrumentele potrivite.

Wishlistul meu de cărți e creștere, mai mare dragul să scrii pe așa ceva. La fel și listele de cumpărături și încercările de desene 😀

Cei de la GoDo Agenda sunt oameni faini, tineri și deschiși, care au creat un concept cu totul și cu totul nou pe piața românească. Astfel, agendele lor sunt distractive, și totuși serioase, și se adresează atât adolescenților, cât și adulților care vor un planner cool și noncoformist.

 

Deci, se poate! Voi sunteți adepți ai planning-ului? 

 

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!