Cartepedia împlinește 3ani de când îţi aduce cărţile preferate și îți face cele mai bune recomandări de lectură! Cei 3 ani de zile înseamnă foarte mult pentru ei. Înseamnă parteneriate cu blog-uri dragi lor, colaborări cu oameni la fel de pasionați de carte ca și ei, nenumărate colete trimise către cititorii lor, numeroase recomandări de carte, o frumoasă comunitate pe Facebook de peste 12,000 de cititori și mult entuziasm pentru munca lor.

În zilele de 29, 30 și 31 mai sărbătorim împreună cu ei 3 ani de activitate. Până miercuri, 31 mai, cititorii se pot bucura de o serie de beneficii create special pentru aniversare: transport gratuit la orice comandă, reduceri frumoase de până la 50% și un set de coastere cadou.

Cartepedia face parte din rețeaua de librăriile Librarium, prezente în întreaga țară și și-a început activitatea în 2014. Ei oferă pasionaților de lectură o platformă care îmbină avantajele unei librării fizice – librari cu experiență, care vin în ajutorul clientului – cu beneficiile unui e-commerce – reduceri și cumpărături rapide.

Pe Cartepedia.ro, cititorii pot citi recenziile librarilor noștri și au avantajul de a discuta online cu aceștia despre cărți. Librarii Cartepedia sunt oameni de carte cu experiență și cu multă pasiune pentru lectură, așa că sunt dornici să răspundă oricărei întrebări din partea cititorului în căutare de sfaturi.

Pentru că cititorii sunt prietenii lor, vor  să răsplătească continuu pasiunea pentru cărți cu voucherele „Poftă de lectură”. La fiecare comandă până la 99,9 lei, cititorii primesc un voucher de 10 lei pentru următoarea comandă de minim 25 de lei. Pentru comenzi între 100 și 200 de lei, aceștia primesc în dar un voucher de 20 de lei pentru următoarea comandă de 60 de lei. Pentru comenzile de peste 200 de lei, voucher-ul însumează 25 de lei pentru următoarea comandă de 100 de lei. Mai multe detalii despre voucherele „Poftă de lectură” pot fi găsite aici.

Campania 3 ani Cartepedia poate fi găsită în librăria online aici: http://bit.ly/3aniCartepedia.

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1235 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate