Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke”, romanul scris de autorul american de bestseller-uri James Patterson, în colaborare cu Lisa Papademetriou, va fi lansat miercuri, 11 februarie a.c., la librăria Bastilia din Bucureşti. Evenimentul va debuta la ora 18 şi o va avea ca invitat special pe actriţa Diana Roman. Volumul este lansat în România de Editura Corint Junior.

homeroomdiaries_interior_final.pdf

Ilustraţie din volum

Cartea ce urmează a fi lansată conţine în paginile sale o poveste interesantă a unei adolescente pe nume Margaret, care îşi spune Cuckoo ( Ţăcănita). Printre paginile jurnalului ei, cititorii vor găsi dezvăluirile sincere şi hotărâte ale acestei adolescente, dar şi ilustraţii. Pe  lângă pasiunea pentru desen, personajul principal iubeşte cititul. Cuckoo „are tot felul de întâlniri (imaginare şi nu numai!) cu personaje care mai de care mai interesante şi împreună cu Freakshow, grupul ei de prieteni, trece prin întâmplări caraghioase, serioase sau uimitoare. Căderi nervoase, suferinţe din dragoste, poveşti de liceu şi profesori ciudaţi – Jurnalul intim al lui Cuckoo Clarke trebuie citit!”, se precizează în comunicatul de presă trimis de Corint.

James Patterson

James Patterson

„Consider că acest roman este cel mai apropiat de genul de roman la care mă gândeam că voi lucra, când am început să scriu. Are fantezie, umor şi e totodată foarte uman. În volum, lucruri grele îi încearcă pe protagoniştii, lucruri care se întâmplă în viaţa de zi cu zi.”, a precizat autorul James Patterson pentru Publishers Weekly.

James Patterson este un autor american contemporan popular în rândul adolescenţilor şi nu numai. Printre scrierile aceluiaşi autor se mai găsesc: „Maximum Ride”, „Vrăjitor şi Vrăjitoare”, „Generala”, „Vânătorii de comori”, „Prima iubire”.

Diana Roman

Diana Roman

Invitatul special al evenimentului de lansare este actriţa Diana Roman. Aceasta va interpreta scene din paginile de jurnal. Diana Roman „a absolvit Universitatea Naţională de Arta Teatrală şi Cinematografică, „I.L. Caragiale” în anul 2013 şi în prezent este angajata Teatrului Nottara din Bucureşti. O puteţi recunoaşte din serialul TV în care a jucat, de pe scena Teatrului Toma Caragiu din Ploieşti sau din proiecte independente.”, scrie în comunicatul de presă. Prima carte interpretată de actriţă a fost „Trei intr-o barca de Jerome K. Jerome”, iar cea mai recentă: „Teatrul de David Mamet”.

Organizatorii evenimentului au pregătit pentru cei care vor fi prezenţi la acest eveniment reduceri de preţ şi câteva concursuri pentru cititori.

Cuckoo_mic

Avatar
Autor: Iulia Drăghici
Iulia e Redactor Activ
Redactor de 2050 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Iulia Drăghici