litera-lanseaza-colec-ia-de-business-ceo-must-readSheryl Sandberg, Patrick Lencioni, Warren Buffett sau Gary Keller sunt câteva nume sonore de autori care se vor afla în colecţia de cărţi de business, CEO Must Read, lansată de editura Litera.

Colecția CEO Must Read aduce cărți de leadership, management, cultură organizațională, investiții, strategie, lucrări excelente, ce îi vor inspira pe cititori să își schimbe modul în care văd lumea, afacerea proprie și oportunitățile întâlnite. Colecția CEO Must Read reprezintă calea cea mai bună, mai rapidă și mai ușoară de a reuși în afaceri.”, informează comunicatul de presă transmis de editură.

Printre titlurile care se vor număra în colecţia CEO Must Read se regăsesc: „Lean In” de Sheryl Sandberg – al doilea om de la conducerea Facebook, „Avantajul” de Patrick Lencioni, „Warren Buffet despre aproape orice” şi bestseller nr. 1 Wall Street Journal, volumul „Un singur lucru” scris de Gary Keller și Jay Papasan.

Editura Litera – tiraj total de 48 de milioane de cărţilogo-editura-litera

„În 1989 lua ființă, la Chișinău și București, Editura Litera. Se împlinesc, așadar, 25 de ani de existență.”, se notează într-un comunicat de presă. Aici se mai adaugă faptul că „Litera a editat 4.300 de titluri, într-un tiraj total de 48 de milioane de exemplare, acoperind practic toate domeniile de ficțiune și nonficțiune.”

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022