Editura Rao ne-a pregătit Caraval de Stephanie Garber.

Caraval a intrat direct pe locul al doilea pe lista de bestselleruri a New York Times la doar câteva ore de la apariție. De asemenea, volumul a ajuns și în topul celor de la Sunday Times, la doar câteva zile de la lansare, atât în lista volumelor pentru copii, dar și în cea a volumelor destinate adulților. Caraval, de Stephanie Garber, ale cărei drepturi de ecranizare au fost deja cumpărate de 20th Century Fox este unul dintre cele mai așteptate romane pentru tineri ale anului. Cartea se află în majoritatea topurilor internaționale ca unul dintre cele mai dorite volume din 2017: Yahoo, Bustle, PopCrush,TeenVogue, Epic Reads, Goodreads, Barnes & Noble, Entertainment Weekly, Paste Magazine, Girls’ Life Magazine.

Caraval ne aduce în prim-plan povestea a două surori care reuşesc să scape de sub strictețea unui tată tiranic atunci când pătrund în intriga periculoasă a unui joc legendar. Scarlett nu părăsise niciodată micuța insulă în care ea și sora ei iubită, Tella, trăiau împreună cu  puternicul și crudul lor tată. Acesta aranjase o căsătorie pentru fată, iar ea își pierduse orice speranță de a mai vedea îndepărtatul Caraval, unde o dată pe an se țineau reprezentații în fața publicului. Dar invitația mult așteptată sosește. Cu ajutorul unui misterios marinar, aceasta reușește să își ducă sora la spectacol. Însă la scurt timp după aceasta, Tella este răpită de cel aflat în spatele organizării Caravalului. Se pare că în acest sezon jocul se învârte în jurul Tellei, iar cine o va găsi va fi declarat câștigător.

Câteva aprecieri pentru carte:

„O poveste fascinantă despre frăție, dragoste și trădare. Asemenea personajelor ei, m-am pierdut într-o lume periculoasă, feeric creată, din care nu am vrut să mai ies.“ Sabaa Tahir, New York Times, autor An Ember In the Ashes

„Feeric și misterios, Caravalul lui Stephanie Garber este o poveste bogată în detalii somptuoase și frumos scrisă.“ Renée Ahdieh, cel mai bine vândut autor pentru The Wrath and the Dawn, potrivit New York Times

Să cunoaștem autorul:

Stephanie Garber iubește Disneylandul deoarece este singurul loc de pe pământ în care se simte precum eroii din poveștile fanteziste pe care adoră să le scrie. Când nu se ocupă cu partea de creație și scrierile pentru tineri, ţine cursuri de scriere creativă la un colegiu din nordul statului California. Caraval este primul ei roman pentru adolescenți.

 

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!