Volum lansat în acest an la BOOKFEST se află în topul vânzărilor

Cartea vine cu o poveste emoționantă a unui suflet de cățel care, în diferitele sale încarnări, își caută menirea. Naratorul este chiar cățelul, care-și privește cu duioșie atât semenii, cât și pe oamenii care-l însoțesc în marea sa călătorie. O poveste tulburătoare, care vă va emoționa puternic, ajutându-vă să priviți viața din altă perspectivă. Cât se aseamănă, oare, menirea unui cățel cu menirea unui om? Oare nu suntem făcuți cu toții pentru a iubi și a fi iubiți?

Ce spune Publishers Weekly despre carte?

„O carte pentru cititorii de toate vârstele, care admiră curajul și devotamentul celui mai bun prieten al omului. Cameron redă capacitatea infinită a câinilor de a proteja și de a iubi.“

Ce spune bookreporter.com despre carte?

„O poveste emoționantă despre loialitatea și iubirea care depășesc orice obstacol.“

Să cunoaștem și autorul:

W. BRUCE CAMERON este un scriitor, jurnalist și comediant american, care a impresionat întotdeauna prin arta de a-și exprima ideile într-un asemenea mod, încât diferențele de personalitate – sau chiar lingvistice – dintre oameni să nu stea în calea receptării acestora. Cea mai cunoscută carte a sa, Câinele, adevăratul meu prieten, s-a aflat în lista de bestselleruri New York Times timp de 52 de săptămâni și a inspirat un film de succes, care a emoționat publicul de toate vârstele. Dovedindu-se un fin psiholog, Cameron creează atât o prezentare tulburătoare a prieteniilor dintre oameni și animale, cât și un portret al omului etern, văzut prin ochii eternului prieten al omului.