Dacă ai ajuns pe Booknation, cu siguranță ești un împătimit al cititului, mereu la curent cu cele mai noi apariții și un adevărat colecționar de cărți, fie ele noi sau vechi. Și, la fel de sigur, ai adunat acasă rafturi întregi de cărți de literatură, istorie, geografie, religie, sau chiar dicționare și volume tehnice. Iar acum, probabil, te întrebi cum vei face loc pentru toate cărțile interesante pe care ți le-ai pus pe lista de citit. Răspunsul este cât se poate de simplu, trebuie doar să cauți online anunțuri de tipul „cumpărăm cărți pentru anticariat”. Astfel, vei descoperi că îți poți vinde volumele de care nu mai ai nevoie pentru a câștiga venituri suplimentare și loc prețios pentru viitoarele achiziții.

Îți eliberezi biblioteca simplu și rapid

Un anticariat care cumpară cărti, de cele mai multe ori, asigură deplasarea la domiciliul tău pentru evaluarea și achiziția cărților de care nu mai ai nevoie. Cu un simplu telefon, poți programa vizita unor experți în domeniu, care pot prelua chiar și cantități mari de cărți. Aceștia sunt disponibili inclusiv după programul tău de muncă sau în weekend. Atfel, nu trebuie să-ți mai faci griji că nu ai când să ajungi să predai cărțile la un anticariat. Mai mult, totul se întâmplă repede și eficient, așa că rafturile tale vor fi gata în cel mai scurt timp pentru a primii noi cărți interesante.

Cărțile pe care le vinzi sunt evaluate corect

Primul avantaj al unor anunțuri de tipul „cumpărăm cărți” este că sunt postate, de cele mai multe ori, chiar de anticariate. Astfel, ai garanția că ai de-a face cu profesioniști cu experiență în domeniu, care știu să evalueze corect valoarea cărților pe care le vinzi. Mai mult, aceștia pot recunoaște ușor volumele rare sau din ediții princeps, astfel încât să poți sta liniștit că primești un preț echitabil. Nu doar atât, ci evaluarea și plata pentru cărțile tale se face pe loc, chiar la ridicarea acestora de la domiciliul tău.

Poți vinde atât cărți vechi, cât și cărți noi

În momentul în care vezi un anunț de tipul „cumpărăm cărți pentru anticariat”, sigur te gândești că se caută doar cărți vechi. Cât se poate de fals! Un astfel de serviciu achiziționează, în egală măsură, volume noi și vechi, din toate domeniile. Dacă, spre exemplu, că ai cumpărat recent cărți pe care ți-ai dat seama că nu le vei mai citi sau te-au plictisit după prima pagină, poți să le vinzi cu ușurință. Astfel, poți elibera spațiu prețios pe care să-l umpli cu volumele care îți plac cu adevărat.

Un serviciu de tipul „cumpărăm cărți pentru anticariat” achiziționează volume din orice domeniu

Dacă ai acasă cărți din mai multe domenii, e posibil să te gândești că nu vei putea să le vinzi pe toate. Vestea bună este că sunt anticariate care achiziționează volume din cele mai diverse domenii. Indiferent că vorbim de artă, albume foto, bibliografii, ficțiune, literatură, sau de cărți de istorie, dicționare, manuale tehnice sau volume de știință. Nu contează nici editura sau autorul, singurul aspect cu adevărat important este ca volumele să fie într-o condiție cât mai bună.

Dacă vrei să-ți eliberezi biblioteca și să câștigi un venit suplimentar în același timp, poți apela la serviciile anticariatului Achizitii-carti.ro. Aceștia se vor ocupa cu seriozitate de orice achiziție de cărți, deplasându-se la domiciul tău în funcție de programul și disponibilitatea ta. Mai mult, experiența lor de peste 15 ani pe piața de achiziții de cărți, îți garantează că vei primi cel mai corect preț pentru volumele vândute. Astfel, vei avea la dispoziție o sumă de bani pe care o poți folosi pentru a-ți cumpăra alte cărți pe care ți le dorești.

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022