În perioada 18-20 septembrie va avea loc FanMovie, unul dintre cele mai faine festivaluri pentru cinefili și cititori sub 18 ani. Da, ați citit bine, e acel tip de festival în care the adults are not alowed.

FanMovie este organizat de Ambasadorii FanBook (elevi cu vârsta între 12 și 14 ani) și este dedicat tinerilor pasionați de citit și  filme bune. Astfel, se vor proiecta, pe perioada celor trei zile, pelicule cu și despre cărți.

De asemenea, pe lângă proiecțiile Paper Towns, To Kill a Mockingbird, Persepolis, Moromeții și Sense and Sensibility, se vor face schimburi de cărți și se vor purta discuții pe baza filmelor, moderate de tinerii organizatori, alături de criticul de film, Ileana Bîrsan.

Prin urmare, după o săptămână de școală, recomandăm să vă relaxați la o proiecție, două, sau de ce nu, cinci, de filme inspirate din volume celebre și bestselleruri ale unor scriitori consacracți. Aici puteți da join evenimentului.  Vizionare plăcută!

11999979_1042625822414188_397051704_n

*Festivalul este sprijinit de Asociația CSR Mindset, organizație ce încurajează proiectele de responsabilitate socială în educație.