#Fiidiferit#Citeşte

Este o campanie care se adresează în special publicului tânăr. Editura UP, în colaboarare cu editurile Tritonic, Trei, Herg Benet, Univers şi Quantum Publishers susţine şi promovează scriitorii români contemporani, iar acest proiect are ca scop aducerea adolescenţilor – şi nu numai – mai aproape de carte şi de lectură.

Reunind scriitori ce abordează stiluri şi genuri diferite, prin campania #Fiidiferit#Citeşte ne propunem organizarea, cu sprijinul liceelor bucureştene a unei serii de evenimente, în cadrul cărora elevii pot discuta liber cu scriitorii invitaţi despre cărţi şi literatură, despre pasiunile proprii şi nu numai.

Încercăm să promovăm ideea că romanele scriitorilor români contemporani sunt accesibile, antrenante şi interesante, majoritatea având în target-ul de public şi adolescenţii cu vârste cuprinse între 15 şi 18ani.

 

Ramona Alexandra Popa
Autor: Ramona Alexandra Popa
❝ Iubesc cititul, recenziile, meciurile de snooker si de tenis si serialul Supernatural. Ador cartile cu happy end, eroinele indrazneste si eroii misteriosi. Povestile de dragoste sunt specialitatea mea dar imi plac si cele politiste sau de suspans. ❞
Ramona Alexandra e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1154 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ramona Alexandra Popa
Ramona Alexandra Popa mai scrie și pe https://readwithloveblog.wordpress.com/