Orice bookaholic stie ca nu poate rezista foarte mult timp fara sa rasfoiasca o carte sau sa citeasca macar 1 capitol din actiunea care l-a fermecat. Daca acasa aceasta activitate ii ocupa aproape tot timpul, nu poate sa conceapa sa nu faca acest lucru si in afara confortului casei, pentru ca are o reputatie de pastrat. In mijloacele de transport in comun, in taxi, in parc sau in statiile de autobuz, un cititor pasionat gaseste oricand prilejul potrivit pentru activitatea sa preferata si acest lucru este de admirat de catre toti cei din jur.

Probabil multi au sesizat pana acum ca un avid dupa lectura nu iese din casa in orice fel, indiferent de vremea de afara, pur si simplu cu cartea in mana, lasand-o vulnerabila. Exista un intreg ritual pe care acestia il urmeaza si totul incepe cu geanta aleasa pentru a transporta cartile. Nu orice geanta trece testul si procesul de selectie este extrem de riguros. Principalul element luat in calcul trebuie sa fie dimensiunea gentii si de aceea multi cititori merg pe varianta de rucsac, pentru ca in acest tip incap muuuulte carti.

Rucsacul Borealis este perfect pentru fetele care vor sa fie in pas cu moda, dar sa aiba posibilitatea sa transporte cartile preferate fara mare efort. Frumos colorat si compartimentat, acest rucsac este extrem de versatil si se accesorizeaza usor cu aproape orice tinuta. Nu limiteaza cititorul la o singura carte, fiind extrem de incapator pentru a adaposti mai multe. In plus, este si o super idee de cadou pentru alti bookaholici care isi cauta geanta de vis.

Daca elementele fosforescente sunt prea trendy uneori, avem si o varianta “cuminte” dar la fel de incapatoare. Rucsacul Bliss este perfect pentru o plimbare sau chiar si pentru scoala, pentru ca ofera suficient spatiu pentru a depozita atat caiete cat si cartea preferata. Materialul de calitate il face perfect pentru uz zilnic si se accesorizeaza cu orice tinuta, mergand pe varianta all black. 😊

Indiferent de varianta aleasa, un bookaholic trebuie sa fie mereu in pas cu moda si sa isi etaleze cu mandrie cartile pe care le citeste. Devotamentul pentru lectura este de admirat si acest statut trebuie urmat de toata lumea, deoarece doar prin cultura putem avea o vointa proprie, o opinie sanatoasa si o imaginatie de invidiat.

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!