O carte de la care nu aveam aşteptări prea mari, dar nu numai că s-a ridicat conform aşteptărilor, ci chiar mai sus de atât. Poate unii ar spune ca e o carte simplă, scrisă de o tânără fără pic de experienţă, dar dacă ajungeţi să o citiţi, veţi vedea contrariul.

Mulţi dintre noi ne putem regăsi în personajul principal, Penny, care nu este altcineva decât o adoloscentă ca oricare alta, suferind de anxietate. Aş spune chiar că m-am simţit mai bine citind ce simţea şi ce avea de spus, iar faptul că până la sfârşit îşi găseşte sufletul pereche, sau cel puţin aşa crede, ne creează o speranţă că poate aşa ceva se va întâmpla şi în viaţa reală, iar acest lucru facea cartea Girl Online unică pentru mine.

De fiecare dată când personajului principal i se întâmplă ceva, suferim alături de ea şi învăţăm din greşelile ei, un lucru destul de rar în cărţile de acest gen. E ca şi cum ar fi vocea a milioane de cititori care se confruntă cu aceleaşi probleme şi cărora totuşi le este frică să reacţioneze în vreun fel.

Ştiţi ce se întâmplă atunci când agiţi o doză de Coca Cola, pe care apoi o deschizi şi lichidul se împrăştie peste tot? Ei bine, exact cam aşa mă simt eu acum. Clocotesc în bine atâtea lucruri pe care aş vrea să le împărtăşesc, însă nu sunt sigură dacă s-o fac.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Zoe Sugg.

  O lectură captivantă şi o autoare cu un stil unic,care vă va face să treceţi de la bucurie la nedumerire, iar apoi la furie, repetând procesul.

   Am citit numai primul volum, dar pot spune că pentru mine reprezintă  carte pe care nu am putut să o las din mână, fiind un remediu perfect pentru un reading slump. Abia aştept să încep următoarele volume! Iar dacă vreodată vă mai aflaţi într-o librărie şi nu ştiţi ce să cumpăraţi, aceasta este o variantă foarte bună, care se citeşte uşor.

 

Titlu: Girl Online
Autor: Zoe Sugg
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.10.2017
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Mi-a plăcut faptul că m-am regăsit în personajul principal, Penny, ceea ce a făcut cartea mult mai interesantă pentru mine.

Aspecte Negative:

Au fost câteva momente previzibile, care se regăsesc mereu în acest gen de cărţi.

Ilinca Grigorescu
Autor: Ilinca Grigorescu
Redactor de 944 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu