Recenzie „Girl Online” de Zoe Sugg

de | oct. 12, 2017 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA GIRL ONLINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

O carte de la care nu aveam aşteptări prea mari, dar nu numai că s-a ridicat conform aşteptărilor, ci chiar mai sus de atât. Poate unii ar spune ca e o carte simplă, scrisă de o tânără fără pic de experienţă, dar dacă ajungeţi să o citiţi, veţi vedea contrariul.

Mulţi dintre noi ne putem regăsi în personajul principal, Penny, care nu este altcineva decât o adoloscentă ca oricare alta, suferind de anxietate. Aş spune chiar că m-am simţit mai bine citind ce simţea şi ce avea de spus, iar faptul că până la sfârşit îşi găseşte sufletul pereche, sau cel puţin aşa crede, ne creează o speranţă că poate aşa ceva se va întâmpla şi în viaţa reală, iar acest lucru facea cartea Girl Online unică pentru mine.

De fiecare dată când personajului principal i se întâmplă ceva, suferim alături de ea şi învăţăm din greşelile ei, un lucru destul de rar în cărţile de acest gen. E ca şi cum ar fi vocea a milioane de cititori care se confruntă cu aceleaşi probleme şi cărora totuşi le este frică să reacţioneze în vreun fel.

Ştiţi ce se întâmplă atunci când agiţi o doză de Coca Cola, pe care apoi o deschizi şi lichidul se împrăştie peste tot? Ei bine, exact cam aşa mă simt eu acum. Clocotesc în bine atâtea lucruri pe care aş vrea să le împărtăşesc, însă nu sunt sigură dacă s-o fac.

  O lectură captivantă şi o autoare cu un stil unic,care vă va face să treceţi de la bucurie la nedumerire, iar apoi la furie, repetând procesul.

     Am citit numai primul volum, dar pot spune că pentru mine reprezintă  carte pe care nu am putut să o las din mână, fiind un remediu perfect pentru un reading slump. Abia aştept să încep următoarele volume! Iar dacă vreodată vă mai aflaţi într-o librărie şi nu ştiţi ce să cumpăraţi, aceasta este o variantă foarte bună, care se citeşte uşor.

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții GIRL ONLINE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Zoe Sugg sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GIRL ONLINE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Girl Online
Autor: Zoe Sugg
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.10.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

Recenzie ”Bucuria de a fi în formă” de Irina Alionte

De ce am citit cartea aceasta? Pentru că e timpul să accept o provocare. Iar cartea aceasta este o provocare. Te provoacă să îndrăznești să te transformi. Să te transformi în ceea ce te va face să te simți bine în propria piele. De ce o recomand și altora? Pentru că...

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Recenzie „Mexican Gothic” de Silvia Moreno-Garcia

Cred că trebuie menționat din start că e o carte pe care o recomand fanilor lui King, adică celor care au înclinație către supranatural, paranormal și ocult. Este o poveste bine gândită și cu un final elaborat minuțios care în mare măsură acoperă semnele de întrebare,...

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

Recenzie „Lolita” de Vladimir Nabokov

"Lolita, lumina vieții mele, focul coapsei mele, păcatul meu, sufletul meu." Lo-lee-ta: vârful limbii făcând o călătorie de trei pași pe palat, ca să atingă, la trei, pe dinți. Era Lo, diminuată, dimineață, în picioare de patru picioare, într-un șosete, era Lola în...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1423 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 37 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments