Recenzie „Girl Online” de Zoe Sugg

de | oct. 12, 2017 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți, Romantism

🔥 CARTEA GIRL ONLINE ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

O carte de la care nu aveam aşteptări prea mari, dar nu numai că s-a ridicat conform aşteptărilor, ci chiar mai sus de atât. Poate unii ar spune ca e o carte simplă, scrisă de o tânără fără pic de experienţă, dar dacă ajungeţi să o citiţi, veţi vedea contrariul.

Mulţi dintre noi ne putem regăsi în personajul principal, Penny, care nu este altcineva decât o adoloscentă ca oricare alta, suferind de anxietate. Aş spune chiar că m-am simţit mai bine citind ce simţea şi ce avea de spus, iar faptul că până la sfârşit îşi găseşte sufletul pereche, sau cel puţin aşa crede, ne creează o speranţă că poate aşa ceva se va întâmpla şi în viaţa reală, iar acest lucru facea cartea Girl Online unică pentru mine.

De fiecare dată când personajului principal i se întâmplă ceva, suferim alături de ea şi învăţăm din greşelile ei, un lucru destul de rar în cărţile de acest gen. E ca şi cum ar fi vocea a milioane de cititori care se confruntă cu aceleaşi probleme şi cărora totuşi le este frică să reacţioneze în vreun fel.

Ştiţi ce se întâmplă atunci când agiţi o doză de Coca Cola, pe care apoi o deschizi şi lichidul se împrăştie peste tot? Ei bine, exact cam aşa mă simt eu acum. Clocotesc în bine atâtea lucruri pe care aş vrea să le împărtăşesc, însă nu sunt sigură dacă s-o fac.

  O lectură captivantă şi o autoare cu un stil unic,care vă va face să treceţi de la bucurie la nedumerire, iar apoi la furie, repetând procesul.

     Am citit numai primul volum, dar pot spune că pentru mine reprezintă  carte pe care nu am putut să o las din mână, fiind un remediu perfect pentru un reading slump. Abia aştept să încep următoarele volume! Iar dacă vreodată vă mai aflaţi într-o librărie şi nu ştiţi ce să cumpăraţi, aceasta este o variantă foarte bună, care se citeşte uşor.

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții GIRL ONLINE?

Vezi toată lista de cărți scrise de Zoe Sugg sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA GIRL ONLINE CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: Girl Online
Autor: Zoe Sugg
An apariție : 2015
Editura: EPICA
Nr. Pagini: 368
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 12.10.2017
Nota recenzorului: n/a

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Ilinca Grigorescu este redactor Booknation.ro de 1510 zile și a scris până acum 7 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Ilinca Grigorescu aici.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments