GREY-eljames-cartea-coverUna dintre cele mai așteptate cărți ale anului, Grey de E.L. James, a fost anunțată de Libris.ro ca fiind disponibilă pentru precomandă iar livrările acesteia vor începe cu data de 29 septembrie 2015.

Dacă vrei să fii unul dintre primii fani care-l descoperă pe Grey în adevărata sa identitate, îți recomandăm să-ți rezervi deja o carte pentru că tirajul cu siguranță se va epuiza rapid.

Cumpără Grey de E.L. James acum

Ce spun cei care au citit deja Grey de E.L. James?

1. Citind povestea prin ochii Anei, Christian pare rece și distant. Nu este deloc așa! El încearcă să-i facă pe plac Anei, dar este confuz. Visele lui vor descoperi atât de multe lucruri legate de mama sa. Multe lucruri dureroase. Grey e fascinant! Mă mir cu poate investi într-o relație care îi consumă atât de multă energie și totuși mai are resurse pentru conduce cu succes o companie.


2. Am citit toată seria și chiar dacă mi-a plăcut mult povestea din perspectiva Anei, varianta lui Christian o ador! Chiar dacă prezintă aceeași poveste, pentru mine e o carte complet diferită. Am descoperit un nou Christian Grey pentru că am putut să văd exact cum gândește el, felul în care privește viața și felul în care Ana a jucat un rol atât de important în transformarea lui. O cartea grozavă!!! Am citit-o în 6 ore… mai vreau!

grey-el-james-carti

sursa foto independent.co.uk

 

3. Dacă vrei să-l cunoști cu adevărat pe Christian, aceasta e cartea. Vei pătrunde în mintea lui, vei putea vedea care sunt visele lui din copilărie, dar și coșmarurile care nu-i dau pace. Am savurat fiecare pagină, descoperind motivele lucrurilor ce-l fac fericit, dar și a fricilor sale. Am descoperit un nou Christian Grey.

Cumpără Grey de E.L. James acum

4. Cartea asta m-a făcut să mă îndrăgostesc din nou de povestea dintre Christian și Anastasia. M-au distrat teribil fazele în care începea să se îndrăgostească de ea și poveștile ce și le spunea. În același timp, când își amintește despre copilăria lui, vei avea parte de niște faze de-a dreptul sfâșietoare. După ce am citit cartea m-am simțit ca și cum până acum aș fi privit o pictură într-o cameră întunecată după care cineva a aprins lumina și am început să disting niște detalii deosebite. Dacă vrei să-l descoperi pe Grey, citește cartea!

grey-christian-cartea-eljames-anastasia

5. Am așteptat cartea cu sufletul la gură pentru că voiam să descopăr cu adevărat ce e în mintea lui Christian. Mi-a plăcut mult să-l văd la muncă, am iubit constantul său dialog interior. Cumva, din perspectiva lui, povestea pare mai emoțională. Citind cartea am trecut de la râs în hohote la lacrimi, mai ales pentru povestea tulburătoare din copilăria sa. Autoarea a făcut o treabă minunată! Cartea asta e grozavă.

Ce părere ai despre carte până acum?

Plănuiești să o cumperi? 🙂

(lasă-ne un comentariu mai jos)

50umbregrey