Hai să vorbim despre IT! La Clubul de lectură Nemira

Vino la Clubul de lectură Nemira să vorbim despre IT, considerat cel mai bun roman al maestrului Stephen King! Ediția a 62-a a clubului are loc în mansarda Cărturești Verona, pe 24 septembrie, de la 19:00.

IT este o magnifică odisee a terorii, ecranizată de Warner Bros în 2017, și o experiență de lectură în care dai fiecare pagină cu emoție și spaimă, apoi, la final, tot ce îți dorești este să vorbești cu alți oameni despre povestea citită.

Derry, din Mâine, este un orăşel de provincie înspăimântător de familiar oricui, numai că aici chiar se petrec lucruri cu adevărat înspăimântătoare. Şapte adolescenţi s-au confruntat direct cu aceste lucruri. Iar acum trebuie să se întoarcă şi să-şi respecte promisiunea făcută cu 28 de ani în urmă: să prindă creatura care vânează din nou copiii oraşului. Amintirile lor îngrozitoare despre vară când totul s-a schimbat îi vor ajută să vâneze la rândul lor monstrul mascat în clovn care ademeneşte cu baloane, castane coapte şi covrigei.

„Lumea copiilor se prelungeşte într-un imperiu al fricii, căci răul absolut, oroarea fără nume nu poate fi învinsă decât de iubire şi prietenie. Un roman care reda o altă dimensiune a spaimei, dar şi o poveste magnifică despre prietenie. King a scris o capodoperă.“  People Magazine

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.