Harry Potter and the Cursed Child I și II -disponibile precomandă

harry-potter-and-the-cursed-child-parts-i-iiVeste bună pentru iubitorii seriei Harry Potter 🙂 Ziua de 31 iulie 2016 anunţă lansarea cărţii Harry Potter and the Cursed Child partea I şi a II-a. Lansarea cărţii este precedată de piesa de teatru, eveniment de amploare în Londra pe 30 iulie, fiind prima serie din cele opt prezentată pe scena.

Întreaga lume se va bucura de noul capitol alături de Harry Potter.

Harry Potter and the Cursed Child prezintă povestea lui Harry Potter aflat în postura de soţ, tată a trei copii şi angajat la Ministry of Magic. În timp ce tatăl se luptă cu un trecut care refuză să rămână în urmă, fiul Albus trebuie să se lupte cu o moştenire de familie nedorită. Aventura de familie, spiritul luptător şi curajul sunt doar câteva aspecte regăsite în noua carte.

Nu a fost niciodată uşor să fii Harry Poter, lucru observat în cele 7 ediţii şi cu atât mai mult în următoarea: Harry Potter and the Cursed Child.

Partea și mai bună este că Harry Potter and the Cursed Child este disponibilă prin pre-comandă pe books-express.ro aici.

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.