Horaţiu Mălăele este miercuri Librar pentru o zi

Horaţiu Mălăele devine Librar pentru o zi miercuri, 11 noiembrie, începând cu ora 19. Librăria Bizantină pregăteşte un eveniment plin de „dramă şi umor deopotrivă, în care vom afla ce cărţi recomandă” celebrul actor român.

Librăria Bizantină a început în 2014 campania Librar pentru o zi, a cărei scop este de a aduce în prim plan oameni de cultură, muzicieni şi actori care iubesc să citească. Organizatorii îşi doresc să reînvie dragostea pentru cărţile tipărite. Potrivit acestora, peste 20 de personalităţi au răspuns până acum invitaţiei Librăriei Bizantine de a participa la evenimentele care îşi propun să readucă în atenţia oamenilor „importanţa şi frumuseţea lecturilor de pe hârtie”.

Librar Malaele_web
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 iubitori de carte s-au alăturat Tribului Booknation.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Website Comments

  1. mc
    Reply

    E o chestie formidabila. Multumesc mult pentru informatie. Chiar am vazut inregistrarea de pe youtube. Excelenta intalnire, haioasa si folositoare!

Iubim comentariile tale :)