Interviu cu Anne Pope, autoarea cărții „Iubirea din vis”

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

A.P. Sigur. Pentru cine citește cartea mea sau plănuiește să o facă și se întreabă cine este autoarea: sunt o scriitoare din Baia Mare, absolventă a Facultății de Litere, secția Jurnalism, în vârstă de 26 de ani. Sunt un caracter sensibil, îmi place naturalul, mă fascinează cărțile. Mă atrage tot ce animă sufletul omului.

E.I. Care a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?

A.P. Citind carte după carte, din diverse domenii, am început să îmi doresc să scriu și eu una. Să creez și eu ceva. Să contribui și eu cu ceva la ”materialul de lectură” pentru cititori. Mi-am dorit să trec și de partea cealaltă, de partea scriitorilor.

E.I. Cum s-a născut cartea  „Iubirea din vis” ?

A.P. Cum spuneam la întrebarea anterioară, așa s-a născut „Iubirea din vis”, din dorința de a adăuga pe rafturile bibliotecilor o carte semnată de mine. De la început știam și trebuia să fie o poveste de dragoste, pentru că asta mă inspiră: dragostea, dorul, pasiunea, cele mai intense emoții ale inimii omului.

E.I. Cum vezi scrisul, ca pe o pasiune sau ca pe un loc de muncă?

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

A.P. Îmi place să scriu, îmi place mult. Da, m-ar încânta să pot să fac din pasiunea asta un loc de muncă, să fie ceea ce fac zi de zi, nu doar în timpul liber.

E.I. Care este filmul tău preferat bazat pe o carte?

A.P. De vreo câțiva ani am citit Stâlpii pământului, Ken Follett. Apoi, am aflat că există o miniserie bazată pe această carte. Am vizionat-o și mi-a plăcut foarte mult. De altfel, și cartea e foarte frumoasă.

Că tot am pomenit de ”Stâlpii pământului” vreau să adaug că m-am inspirat puțin din ea în ce privește modul în care curge acțiunea. E acțiune după acțiune. Faptă după faptă, te ține concentrat, te duce de la pagină la pagină. Scriind ”Iubirea din vis”, tot timpul eram cu gândul la ”Stâlpii pământului” și îmi doream ca și cartea mea să captiveze cititorul prin șirul neîntrerupt de acțiune. Spre bucuria mea, am reușit și chiar au fost câteva persoane care mi-au spus: ”nu am putut să o las din mână, mereu se întâmpla câte ceva.”

E.I. Pe plan literar unde te vezi peste 5 ani?

A.P. Timpul e relativ. Îmi doresc să mai public un roman și o carte de poezii.

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

A.P. Dragi cititori, vă invit să citiți ”Iubirea din vis”, dacă nu ați făcut-o deja.

Citiți, citiți, citiți. E minunată lectura!

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

A.P. Cititorii pot urmări pagina de Facebook a cărții:

https://www.facebook.com/iubireadinvis/

Cartea se poate cumpăra din librării online precum:

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.