Emanuela Istrate: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

Cindea Corina: În primul rând, sunt un om obișnuit, ca oricare dintre voi. Cu bune și cu rele. Sunt căsătorită și am un băiat, iar familia este cel mai important lucru pentru mine. Îmi place să citesc și să scriu, iubesc soarele și căldura și ador ciocolata.

E.I. Cum a apărut pasiunea pentru scris în viața ta?

C.C. Brusc. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung să scriu și nici nu am avut tentative. Totul a fost un impuls de moment, impuls pe care l-am ascultat fără să am nici cea mai mică idee unde o să mă ducă.

E.I. Citești mult și dacă da, cine sunt autorii tai preferați?

C.C. Până în urmă cu câțiva ani, obișnuiam să citesc mult mai mult decât acum și singurul regret pe care îl am de când am început să scriu, este că nu mai timp liber suficient și pentru citit. Nu atât de mult precum îmi doresc. Când îmi cumpăram înainte o carte, începeam să o citesc în aceeași zi și nu mă culcam până când nu o terminam, chiar dacă renunțam la câteva ore de somn pentru asta. Acum nu mai reușesc să fac asta.

Autori preferați? O grămadă! Mi-ar lua mult timp să îi înșir pe toți, așa că o să îi spun pe cei care îmi vin acum în minte: Sandra Brown, Jenniffer L. Armentrout, Collen Hoover, Becca Fitzpatrick, Lauren Kate, Cassandra Clare și mă opresc aici sau nu mai termin până mâine. Lista e lungă și mereu se adaugă persoane noi.

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

E.I. Ai citit o carte care să te inspire să scrii?

C.C. Nu. Fiecare carte citită mi-a transmis ceva, dar niciuna nu mi-a dat impulsul de a scrie. Poate că totul a venit din subconștient, ca un cumul a ceea ce am citit de-a lungul vieții.

E.I. Cum te-ai simțit atunci când ai publicat prima carte?

C.C. Fericită, în primul rând, dar asta nu e tot. Am simțit o multitudine de sentimente. Îmi umflau pieptul și aveam senzația că o să explodez. Dar am simțit și neîncredere. Nu îmi venea să cred că am ajuns să scriu și, cu atât mai puțin, să public. Chiar și acum am momente în care nu cred că e adevărat și mă întreb dacă toate acestea mi se întâmplă mie.

E.I. Dacă ai avea posibilitatea de a rescrie oricare dintre cărțile tale, pe care ai alege-o și de ce?

C.C. Niciuna dintre ele. Bune sau rele, cred că așa trebuiau să fie.

E.I. Ce ne poți spune despre cartea „Triplu H”?

C.C. „Triplu H” a fost o surpriză chiar și pentru mine. Inițial gândită ca o poveste normală de dragoste, pusă pe hârtie s-a transformat într-o comedie romantică. M-am distrat extrem de mult scriind-o și pot doar să sper ca cititorii să se distreze la fel de mult ca și mine. Cele două volume tratează două generații ale familiei Morgan și, pe lângă umor, veți descoperi o mulțime de personaje sexi și puse pe șotii.

E.I. Participi la evenimente literare? Dacă da, care a fost ultimul la care ai fost?

C.C. Particip în limita timpului și a distanței. Ultimul eveniment a fost Târgul Internațional de Carte Bookfest de la București, în luna mai.

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

C.C. Pe Facebook. Încerc pe cât posibil să păstrez legătura cu cititorii și să-i anunț tot ce apare nou. Toate cărțile mele sunt publicate la editura Librex și pot fi cumpărate de pe libraria online a editurii.

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii GoodRead.ro?

C.C. Le doresc să aibă parte de cât mai multe lecturi minunate, numai pe placul lor.

Emanuela Istrate
Autor: Emanuela Istrate
Emanuela e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1171 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Emanuela Istrate