Doresc să vă prezint un interviu simplu și frumos cu o autoare care mi-a rămas în suflet după ce am citit cartea “Caleidoscopul Inimilor”. Este adevărat că nu m-am rezumat doar la primul volum și am continuat cu entuziasm seria și nu am regretat:)  Claire Contreras este o luptătoare, o persoană care a trecut prin multe încercări și în ciuda acestui fapt a rămas o persoană modestă, deschisă, care dorește să interacționeze cu publicul ei și care acceptă cu căldură orice provocare. Sper să vă placă ceea ce v-am pregătit:)

Ramona Popa: Pentru început, te rog să le spui cititorilor un lucru inedit despre tine:)
Claire Contreras: Îmi place să ies să mănânc singură în oraș pentru a putea asculta conversațiile din jurul meu.

R.P: Ai știut dintotdeauna că vrei să scrii?
C.C: Scriu de când mă știu. Nu am fost sigură că doresc să îmi public poveștile, însă întotdeauna a existat această dorință într-un colț al inimii. Până la urmă am reușit.

R.P: Ce îți mai place să faci în afară de scris?
C.C: Să observ oamenii, să le vorbesc, să petrec timp cu familia.

R.P: Ai un anumit program sau o rutină pentru scris? Eventual un loc special care te inspiră?
C.C: Nu prea.. Să ai un anumit program este un lucru foarte deștept și greu de realizat iar eu fiind o persoană mai haotică, este foarte greu să mă organizez în fiecare zi.

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

R.P: Asculți muzică atunci când scrii? Ai un gen preferat?
C.C: Îmi place muzica în general. Rap, rock, jazz, orice… Muzica pe care o ascult depinde de povestea pe care o scriu în acel moment. În momentul de față, Kaleo cântă în casti 🙂

R.P: Ce cărți recomanzi cititorilor tăi?
C.C: Din ce am observat pe Facebook, fanii mei sunt exact ca mine, iubind diversitatea genurilor literare. Cartea mea preferată este „Calaretul din Bronz” de Paulina Simons, deci întotdeauna o recomand cu mare căldură tuturor.

R.P: Știi dintotdeauna cum se va așterne povestea cărții tale? Îți conturezi niște idei la început?
C.C: De cele mai multe ori știu finalul poveștii înainte de orice. Nu conturez înainte, pentru că am mai încercat de câteva ori și nu am reușit. Însă, este pe lista mea de priorități, deoarece o muncă organizată te scutește de multe dureri de cap și așa reușești să economisești timp prețios.

R.P: Din seria „Inimi” cu ce personaj principal ai lua masa în oraș?
C.C: Hmmm, depinde de locația aleasă, însă aproape sigur l-aș alege de Jensen ( personaj al cărții 2 din seria „Inimi”).

R.P: Cine se ocupă de designul coperților tale?
C.C: Sunt foarte norocoasă să lucrez cu oameni extrem de talentați talentați și întotdeauna este o muncă de echipă atunci când alegem ideile și design-ul final. Însă de cele mai multe ori, eu le dau feedback-ul meu și ei revin cu idei mult mai bune și mai frumoase decât am conturat inițial.

R.P: Ce gen literar în afară de cel Romantic ai vrea să experimentezi?
C.C: Scriu romane de dragoste, suspans, erotice și de copii. Am încercat cărțile pentru copii când eram mai tânără, dar nu exclud niciodată să mă reapuc de această pasiune.

R.P: Ne poți vorbi puțin despre proiectele viitoare?
C.C: În prezent lucrez la o nouă carte de dragoste numită „ Until I Get You”, dar încă nu vreau să divulg nimic.

R.P: Un mesaj pentru cititorii GoodRead.ro?
C.C: Vă mulțumesc pentru susținere și dragoste. Vă sunt recunoscătoare și fac toate eforturile pentru a nu vă înșela așteptările.