Interviu cu Cristian Harnău, autorul cărții „Cuvinte de Neuitat pentru Poporul Român”

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

C.H. Este imposibil să expui în Câteva Cuvinte O Activitate de 40 de Ani ! Cititorii care doresc să cunoască Mai Multe Detalii din Biografia Mea, pot accesa Internetul. Am 8 Filme Postate pe You Tube și Multe Date din Biografia Mea se pot găsi pe Google. Cred că Cel Mai Important Lucru din Biografia Mea este ce fac în Acest Moment. Iar Ceea ce fac în Acest Moment se află aproape în totalitate într-o Zonă Imaterială. Pe scurt, nu doar continui să lucrez la

Cele 7 Proiecte Editoriale pe care le-am început, ,,Cine este Cristian Harnău?”, ,,Armata Luminii”, ,,Biblia Românilor”, ,,Cuvinte Călătoare prin Univers”, ,,Opera Poetica Omnia”, ,,Antologii” și ,,Traduceri”. Mai mult, am început să concep și să implementez Proiecte, prin care doresc să schimb Lumea din Jurul Meu cu Ajutorul Cuvintelor Scrise de Mine ! Cum este Proiectul ,,Biblia Românilor în Școli”, Realizat în Colaborare cu Școala Gimnazială ,,Ion Neculce” din Oraşul Iași, în cadrul Căruia avem Întâlniri Periodice cu Elevii din Ciclul Gimnazial, pentru a sădi în Sufletul Lor Semințele care vor rodi pentru Viitorul Poporului Român ! Și vor urma și Alte Școli !

Cititorii care doresc să cunoască mai multe din Biografia Mea, o pot face accesând linkul CRISTIAN HARNĂU — OperaScrisa.Ro

E.I. Când ți-ai dat seama că vrei să fii scriitor?

C.H. În 1978, în Clasa a 11-a de Liceu. Atunci am văzut cum Cuvintele din Poemele Mele erau, şi vor rămâne, Arme Puternice ! Ca de altfel, Orice Cuvânt Scris care este creat cu Multă Muncă şi Lumină ! Cuvintele de Luminăpot schimba Oameni şi Popoare !

E.I. Cum începe o zi pentru în scriitor?

C.H. Întrebarea are O Mare Doză de Ambiguitate, deoarece nu specifică clar dacă se referă la Un Scriitor în general, sau se referă la Persoana Mea.
În Primul Caz, consider că nu este cazul Unor Consideraţii Personale privind Tabieturile Scriitorilor. În Al Doilea Caz, dacă Întrebarea se referă la Persoana Mea, Răspunsul este că O Zi pentru Mine începe şi se termină cu Aceeaşi Activitate : Lupta împotriva Materialităţii care ne înconjoară!
Deoarece, Un Adevărat Scriitor lucrează cu Lucruri Imateriale într-O Lume Materială. Eficienţa Sa este exprimată de Gradul de Schimbare a Lumii Materiale prin Lucrurile Imateriale pe care Le Produce : Ideile, Gândurile, Cuvintele Sale ! Din păcate, în Lumea în care trăim Astăzi, Un Scriitor, şi Acesta este şi Cazul Meu, iroseşte foarte mult din Acest Timp de Luptă cu Promovarea Cărţilor Sale !

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

E.I. Pe plan literar unde te vezi peste 5 ani?

C.H. Din păcate, dar nu din cauza mea, mă văd la fel ! Sunt realist şi obiectiv !
Ştiu foarte bine că în România, Adevăratele Valori, inclusiv Valorile Literare, sunt ignorate, discriminate şi obstrucţionate ! Şi răsplătite cu O Tăcere Permanentă! Voi face peste 5 Ani , exact ce am făcut până în prezent din Anul 2012, Anul Debutului Meu Editorial în Volum prin Apariţia Cărţii ,,Cristian Harnău − Sunete împotriva Materiei. Opera Poetică 1972 – 2012”, Ediţia Princeps, Tipografia ,,Zoom Copy & Print”, Iași, 24 Martie 2012, 664 Pag. Adică, îmi voi pregăti Eu Însumi pentru Editare Volumele, Le voi sponsoriza Tipărirea, Le voi organiza Lansările cu Public şi voi munci enorm pentru Promovarea Lor ! Voi călători în Ţară pe Banii Mei pentru a-mi lansa şi promova Cărţile. Mai mult, voi plăti din Banii Mei Realizarea Unor Proiecte, care au ca scop Aplicarea în Viaţa Oamenilor din jurul Meu A Celor Scrise de Mine în Cărţile Mele!

E.I. Te-ai gândit până în prezent să renunți la stilul actual de a scrie?

C.H. Niciodată! Pentru că Nu este şi nu ar fi posibil ! Stilul Actual de a scrie este Modul Meu de a fi ! Modul Meu de a lupta cu Armele Cuvintelor!

E.I. De ce ai ales să scrii Cartea „Cuvinte de Neuitat pentru Poporul Român” ?

C.H. Această Carte este O Antologie de Extrase din Alte Volume, deci Ea este, practic, O Sinteză Antologică a Tuturor Cărţilor pe care le-am scris. Mai bine spus, de ce am editat Această Carte ? Cred că Răspunsul la Această Întrebare este foarte clar exprimat în Cuvântul Înainte Publicat la Începutul Volumului Respectiv. Citez : ,,Principalul Motiv pentru care a fost editată Această Carte a fost Necesitatea Reală ca Adevărurile Exprimate de Aceste Cuvinte să nu fie niciodată ignorate sau neştiute de Nici Un Român, indiferent în ce Loc al Acestei Planete se află în Prezent sau se va afla în Viitor ! Mai mult, Adevărurile Exprimate de Aceste Cuvinte trebuie aplicate în Realitatea Cotidiană a României de Orice Român, în Prezent, dar mai ales în Viitor ! De ce ?

Pentru că nu mai putem aştepta Pasivi, privind cum Furtunile Cumplite care vor să Ne distrugă ca Naţiune se apropie de Copacul Românesc al Fiinţei Noastre, dar în Acelaşi Timp de Natura Noastră Interioară Umană, Specifică Poporului Român ! Trebuie să acţionăm Acum ! Trebuie să ne unim Acum ! Trebuie să ne ajutăm între Noi Acum, nu pentru Scopuri Materiale, ci pentru a ne salva ca Naţiune ! A venit Clipa când nu mai putem fi nepăsători, laşi, singuri, temători, egoişti sau prizonieri Ai Celor care ne manipulează Zilnic ! A venit Clipa când este necesar să realizăm Acţiuni cu adevărat Importante pentru Acest Pământ care Ne-a dat Atâtea în timpul Vieţii Noastre ! Iar Cuvintele din Această Carte Ne oferă Detalii tocmai despre Aceste Acţiuni şi despre Modurile de a Le realiza, deoarece doar Aceste Acţiuni Ne pot salva şi vor conta la Judecata Viitorului ! ”

E.I. Care este prima reacție a oamenilor când citesc cartea ta?

C.H. Am văzut de pe Feţele Lor că parcă li se ridică Un Văl Negru de pe Ochi… Încep să vadă Adevărul despre Ei, ca Popor … Apoi Bucurie… Arată prin Reacţiile la Citirea Primelor Cuvinte din Carte că sunt mândri că sunt Români!

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

C.H. Din păcate şi deocamdată, Activitatea Mea Literară poate fi urmărită doar pe Pagina de Facebook.

Acolo voi posta Cele 12 Apariţii Editoriale apărute până în prezent, dar şi Cele 22 de Lansări Oficiale cu Public ale Volumelor Publicate care au avut loc în 8 Oraşe din România (Iaşi, Bucureşti, Piatra-Neamţ, Oneşti Târgovişte, Târgu-Mureş, Piteşti, Cluj-Napoca) şi 1 Oraş din
Republica Moldova (Orhei).
Cărţile pot fi comandate scriind la cristian.harnau@yahoo.com, cu Precizarea Importantă că Orice Comandă va fi trimisă absolut gratuit la Domiciul Indicat din Romania al Solicitantului, Acesta plătind doar Preţurile Cărţilor!

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

C.H. Citiţi Cărţi care pot să vă transforme în Luptători pentru Lumină!
Nu vă pierdeţi vremea cu Fleacuri Livreşti sau Imaginare !
Nu citiţi Cărţi care vă lasă să fiţi Sclavii Întunericului !

 

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.