Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

E.I.Cine v-a inspirat să începeți să scrieți ?

C.T. Faptul că de fiecare dată când cei doi fii ai mei s-au născut, am fost plecat pe mare, ca ofițer maritim, mi-a creat un mare gol în suflet.  Am lipsit și atunci când au avut nevoie de sfaturile mele, de sprijinul meu, de acea mână fermă ce îi susținea în șa când doar ce învățau să meargă … chiar și pe bicicletă. Acest simțământ de frustrare, a generat o dorință în a găsi o cale prin care să compensez cumva această mare lipsă. Așa că negăsind o altă soluție, după ani de zile, am luat decizia de a scrie o carte care să devină un fel de ghid pentru tineri. O carte care să le răspundă anumitor întrebări. Ceea ce este curios, este faptul că după fiecare sesiune de scris, am realizat că de fapt nu mă adresam numai tinerilor, ci și altor categorii de oameni pe care îi invitam la un proces de introspecție .

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să vă cunoască, ce ne puteți spune despre dumneavoastră ?

C.T. Deși anul acesta am împlinit vârsta de 57 de ani, încă mă consider o persoană activă, îmi plac provocările, fac sport în mod regulat, de curând m-am apucat să învăț să cânt la pian, îmi plac limbile străine și vreau să cred că sunt într-un proces continuu de perfecționare. Personal, cred că vârsta nu este decât un număr și că mult mai important este modul în care îți structurezi prioritățile din viață. Cred că fiecare dintre noi trebuie să înțeleagă că viața este un DAR de care să ne bucurăm în fiecare zi, însă nu singuri, ci alături de cei din jur. Am o familie foarte frumoasă și sunt foarte fericit că sunt bunic. ACUM  pot fi alături de ei atunci când au nevoie de și de o altă mână fermă care să le sprijine ghidonul de la bicicletă și nu numai.. Mă bucur de viață și îmi doresc ca și voi, cei ce citiți aceste rânduri, să vă bucurați cel puțin la fel de mult ca și mine!

E.I.‘’Surâsul secret al destinului‘’ este prima carte scrisă ?

C.T. Da, este prima carte însă mai lucrez la un volum de poezii.

E.I. Cum a fost experiența de a scrie ‘’Surâsul secret al destinului ‘’ ?

C.T. O experiență fascinantă! Odată ce mă așezam în fața calculatorului, cuvintele curgeau ca o ploaie torențială. Frazele umpleau pagina albă de parcă știau că sunt de acolo. Nu îmi amintesc să fi stat vreodată să mă gândesc ce trebuie să scriu. Parcă Eul meu interior îmi dicta ce urmează să aștern pe pagina albă. Când mă ridicam din fața calculatorului și printam ceea ce am scris, rămâneam surprins de parcursul evenimentelor .

E.I. Puteți să ne spuneți în câteva cuvinte de  ce ar trebuie să citim ‘’Surasul secret al destinului ‘’ .

C.T. Cred că această carte este cumva, o invitație la introspecție. Te invită într-o manieră plăcută să-ți re-analizezi viața. Povestea de dragoste este doar fundalul plăcut de unde îți poți lansa imaginația spre o altă lume, o lumea ideală din interiorul fiecăruia dintre noi. Nu trebuie decât să te lași în voia frazelor, un fel de ‘’ go with the flow ‘’ .

E.I. Care a fost reacția persoanelor care au citit până acum cartea ?

C.T. Au spus că e o carte vie. Prima persoană care a citit-o s-a apucat de citit într-o după amiază și nu a lăsat-o din mână până nu a terminat-o, undeva spre zorii dimineții. M-am simțit flatat . Alții au spus că este povestea vieții mele, deși există multe diferențe.

E.I.  Urmează o altă carte sau un alt volum ?

C.T. Îmi doresc să am inspirația să scriu continuarea acestei ‘’povești ‘’. Este un proiect în care, fără a călca pe nori, mi-aș dori să subliniez lucrurile frumoase din viețile noastre și dacă o să reușesc, să creez o cărare spre acele valori.

E.I. Unde vă pot urmări cititorii noștrii  activitatea și de unde pot cumpăra cărțile ?

C.T. O să creez o pagina pe ‘’Facebook ‘’ unde o să vă invit, iar cărțile pot fi cumpărate de pe

Librăria Coresi sau Surâsul secret al destinului Ediția a ÎI-a rev și adaug Roman de Constantin Cristian Tiru – eMAG.ro

Libraria Coresi sau Surasul secret al destinului Editia a II-a rev si adaug Roman de Constantin Cristian Tiru – eMAG.ro