Î. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să vă cunoască, ce ne puteți spune despre editura Solisis?

R. Solisis e o școală de cunoaștere de Sine care ajută oamenii să se echilibreze emoțional și mental să cunoască esența lor spirituală. Cărțile au apărut pe parcurs când Rada, fondatoarea școlii, care trăiește în Franța și este președinta bibliotecii de spiritualitate Pythagora la Strasbourg, a descoperit aceste cărți și nu a putut rezista impulsului de a le traduce ca să ajungă și la grupul Solisis și români în general. 

Î. Când a apărut pe piața de editură Solisis?

R. În 2015 cu superba carte Întâlniri solare de Marianne Dubois, o carte care are o finețe poetică dar care are o nuanță de profundă trezire spirituală, jurnalul intim al autoarei în care descrie întâlnirile din conștiința ei, cu Isus.

Î. De ce a apărut editura Solisis, care este motivația din spate?

R. Motivația este ca oamenii să fie inspirați pentru o trezire spirituală, să cunoască viața în profunzimile ei, esența vieții.

Î. Care este genul de cărți pe care le publicați?

R. Cărți care aduc un puternic mesaj de trezire, învățături spirituale care pot elibera omul.

Î. Ne puteți menționa câteva titluri recente?

R. După Întâlniri solare a urmat Cartea secretă a lui Jeshua vol 1 și 2, e în curs de apariție Akhenaton faraonul soare la sfârșitul lunii noiembrie, se pot face deja precomenzi pe situl nostru www.solisis.org care ne ajută cu cheltuielile de tipografie și traducere.

Î. Care este obiectivul editurii Solisis pe piața de carte? 

R. Să aducă cunoașterea de sine, o lectură care inspiră, care ne inspiră să trăim luminos, și la alte valori spirituale. Cărțile au o anumită vibrație care se transmite cititorului, deci oamenii devin mai luminoși!

Î. Publicați cu autori români?

R. Dacă vibrația mesajului e înaltă nu contează deloc cine e autorul, sau în cazul ăsta putem spune mesagerul.

Î. Ce titluri urmează să apară?

R. Testamentul celor trei Marii – relatarea celor 3 discipole a lui Isus a experienței lor directe cu Învățătorul și Șamanul și Christul – experiența profund spirituală a unui șaman în secolul 16, de același autor Daniel Meurois. În toate aceste cărți găsim peisaje, parfumuri extrem de autentice ale diferitelor epoci, dat fiind că ele sunt relatarea experiențelor călătoriilor astrale ale autorului, cunoscut pentru asta în lumea francofonă. Autorul are deja 40 de cărți de-a lungul celor 40 de ani de scriitură.

Î. Ce sfat ați avea pentru cineva care își dorește să își publice cartea?

R. Dacă crede în mesajul pe care vrea să-l transmită ea va călători ușor la persoanele la care se adresează. Nu vă atașați de rezultat.

Î. Unde vă pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

R. Datorită entuziasmului cititorilor am creat Cercul de Lectură online în fiecare miercuri ora 19. Așa că vă așteptăm și pe voi, iar de la ora 20 continuăm cu o meditație inspirată din carte.

Activitatea noastră principală rămâne ghidarea oamenilor spre echilibrul interior, Pace, conexiunea spirituală – http://www.solisis.org/curs-online.html

Cartea o puteți cumpăra de pe site-ul nostru.

Î. Aveți un mesaj pentru comunitatea BookNation.ro?

R. Felicitări că în timpuri de alergătură aveți timp pentru citit, pentru ce vă inspiră!

Viața e minunată, să o trăim cu ochii ridicați spre cer și spre înalt!