Întrebare: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să vă cunoască ne puteţi spune câteva lucruri despre voi?

Răspuns: Suntem doi fraţi, care am trecut prin două falimente mai severe şi nenumărate experienţe neplăcute în drumul nostru spre o viaţă mai prosperă. Pe zi ce trece încercăm să stăm cât mai mult în afara zonei noastre de confort astfel încât să ne dezvoltăm cât de mult putem.

Întrebare: Care a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?

Răspuns: Ne-am apucat de scris în momentul în care am devenit conştienţi că pentru a înrădăcina cunoştinţele este necesar să le aşterni pe foaie. Fiind surprinşi de eficienţa scrisului, am adoptat această metodă şi o aplicăm de fiecare dată când este nevoie. Scrisul, în cazul nostru ne ajută să întipărim mai bine informaţiile.

Întrebare: Cât de importantă este cercetarea pentru tine atunci când scrii o carte?

Răspuns: Cartea noastră a luat naştere în momentul în care ne-am dat seama că trebuie să dăm mai departe informaţiile care ne-au ajutat pe noi să trecem peste anumite situaţii. Mindset de la Zero a fost scrisă din propria noastră experienţă, consider că informaţiile care se află în teza cărţii trebuie să fie ori trăite – experienţa, ori să aibă la bază informaţii colectate din studiile care susţin teza cărţii.

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

Întrebare: Crezi că o titlul este important pentru impactul cărții?

Răspuns: Din păcate propoziţia „ Haina îl face pe om” este adevărată. La fel şi în cazul cărţilor, un titlu neinspirat de cele mai multe ori are impact în vânzarea volumului. Consider că în vremurile noastre titlul trebuie să fie unul atractiv dar să rămână totuşi în concordanţă cu teza lucrării.

Întrebare: De cât timp crezi că ai nevoie pentru a finaliza o carte care să se vândă bine?

Răspuns: Cred că în momentul în care te apuci de scris, nu stai să te gândeşti neapărat la timp ci mai degrabă la calitatea informaţiilor. Din punctul nostru de vedere timpul este irelevant atâta timp cât lucrarea are valoare. Desigur aici intervine şi gradul de dificultate şi resursele pe care le are autorul la dispoziţie.

Întrebare: Ce alte pasiuni mai ai pe lângă scris?

Răspuns. De obicei avem o rutină zilnică care include şi pasiunile în prima parte a zile. Fitness-ul este prima activitate care ne relaxează încă de la prima oră, apoi cititul, meditaţia, gătitul sănătos, … toate aceste activităţi fac parte din pasiunile noastre.

Întrebare: Ai un obicei zilnic de a scrie?

Răspuns. Nu, de obicei ne luăm notiţe doar în momentul în care este necesar să aprofundăm un subiect sau pur şi simplu să nu îl uităm.

Întrebare: Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

Răspuns. Ne puteţi urmări pe facebook @Claudiu Andrei sau @Ivan Petronel acolo postăm şi dezbatem zilnic subiecte despre dezvoltarea personală. Pentru cine foloseşte mai des instagram ne poate găsi pe @mindsetdelazero. 

Cartea poate fi cumpărată de pe www.mindsetdelazero.com

Întrebare: Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

Răspuns. Mintea ne poate fi un aliat formidabil în faţa dificultăţilor, dar în acelaşi timp ne poate sabota fără ca noi să ne dăm seama. De aceea este necesar să îţi antrenezi mintea spre direcţia în care vrei să faci performanţă. 

Începe de astăzi să îţi creezi singur prosperitatea şi bucură-te de un nou TU.