Î. Cine e IONELA IVANA FILIP în viața de zi cu zi, atunci când nu e scriitor?

 

R. Ionela Ivana este un suflet în primul rând bucuros că se află într-o viată umană, este o scânteie divină încărcată cu multă pasiune pentru deslușirea misterului de a trai în AICI și ACUM, este un cercetător neobosit al redescoperirii comorilor ascunse în sufletul uman.

Este un spirit pornit pe drumul ascensiunii, un spirit care învață în fiecare zi să se întoarcă în interior pentru a își face propria  muncă de vindecare.
Iar apoi este mamă, soție, prietenă, femeie, terapeut holistic și nu în ultimul rând un șaman călător printre dimensiuni, stele și universuri.

 

Î. Cartea este un crampei din propria ta viață, așa că mesajul cărții este unul puternic. Dacă e să alegi o conștientizare cu care cititorii să meargă mai departe, când lasă cartea jos, care ar fi aceea?

 

R. Că toate experiențele din exterior reflectă de fapt interiorul nostru. Fiecare om care ne calcă pragul sufletului este de fapt un maestru ales chiar de noi , menit să ne trezească, menit să aducă coștientizări despre felul în care ne purtăm cu noi înșine de fapt. Atunci când alegem să ne respectăm și iubim pe noi înșine ,reușim să oferim și celorlalți darul minunat al iertării și compasiunii. Ba chiar să mulțumim  celuilalt pentru lecția oferită și să îl iubim așa cum Sursa(Dumnezeu) iubește orice ființă.

 

Î. Se spune că atunci când scriem, ne vindecăm și pe noi. Pe parcursul scrierii cărții ai avut anumite conștientizări care te-au ajutat?

 

R. Cu siguranță a avut un impact uriaș asupra corpului meu emoțional decizia de a transpune într-o carte toate trăirile care m-au încercat în acea perioadă de trezire și redescoperire a eului meu interior.

Am conștientizat inițial faptul că îmi acord foarte puțină iubire și atenție, că cerșesc din exterior ceea ce eu sunt incapabilă să îmi ofer,  că în fiecare relație de “iubire” de fapt îmi caut părinții, îmi caut fetița/copiii interiori pierduți printre traumele și rănile copilăriei.
Pasul următor a fost să îmi dau voie să simt, să fiu vulnerabilă astfel încât  să dizolv o parte din temnița neiubirii de sine pentru a putea pași spre drumul vindecării conștiente. Ulterior și-a făcut apariția și acea revelație minunată, cea care mi-a schimbat viața și modul de a mă raporta la mine însămi. Vă las să descoperiți la finalul cărții despre ce este vorba.

 

Î. În ce moment din viață merită să citești cartea “ME & MISTER WRONG” și de ce?

 

R. În momentul în care ești în căutarea propriului tău sine. Atunci când poate ești în ceață și nu știi de ce te regăsești în anumite situații în care te autosabotezi, atunci când poate îți lipsește încrederea în propriile forțe, atunci când ai uitat că esti dator/datoare să te iubești pe tine însuți în primul rând, atunci când ai nevoie de conștientizări profunde despre sensul relațiilor pe care le ai  cu oamenii din viața ta. Sau pur și simplu atunci când iți dorești  să înveți din lecțiile și experiențele altor semeni. Un maestru spunea  că atunci când înveți din propriile experiențe este dovadă de inteligența, însă atunci când înveți din lecțiile altora este dovadă de înțelepciune.

 

Î. Ce anume te-a inspirat să-ți spui povestea prin intermediul cărții?

 

R. Inițial am simțit pur și simplu să mă descarc, am văzut totul ca pe o formă de terapie. Am vrut să mă arăt așa cum sunt, vulnerabilă, cu defecte, fără masca perfecțiunii. Spre finalul cărții am realizat însă că această decizie  face parte din misiunea pe care mi-am ales-o înainte de întruparea în această existența umană, aceea de a aduce conștientizări profunde în colectivul uman prin propriul exemplu de viață.

 

Î. Dacă ar fi să dai timpul înapoi ai face ceva diferit?

 

R. Nimic nu aș face diferit, deși poate mi-aș fi dorit să nu rănesc personajul principal prin acuzele dure  pe care i le aduc in repetate rânduri, însă în același timp îmi dau seama că fără acele emoții puternice nu aș fi reușit să eliberez tot bagajul karmic care de fapt ne-a adus împreună.

 

Î. La ce întrebare răspunde cartea ta?

 

R. Există un sens și un înțeles profund pentru fiecare etapă prin care sufletul unui om este menit să treacă înainte să pășească pe calea desăvâșirii, pe calea ascensiunii?

 

Î. Mai ai în plan să publici și alte cărți?

 

R. Da, tocmai pregătesc o carte pe care o voi dedica fiului meu. Este un ghid menit să răspundă întrebărilor filtrate  prin prisma propriei mele conștiințe,  pe care orice copil/adolescent/adult și le pune măcar o data în viață.

 

Î. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cartea?

 

R. Activitatea o pot urmări atât pe pagina oficială a carții https://www.facebook.com/ME-Mister-WRONG-1732514110300006 cât și pe pagina mea de terapie https://www.facebook.com/IonelaFilipT9K.

Cartea se găsește în 12 librarii online atât în format fizic cât și ebook, o să dau câteva exemple cu linkul aferent:

 

Î. Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation.ro?

 

R. Educația și empatia este esențială atât pentru intelectul uman cât și pentru acea scânteie din noi  care ne ține vii și treji în propria viață. Și ce mod este mai potrivit pentru a ne satisface aceste nevoi decât savurarea unor pagini scrise poate cu emoție, cu dăruire, cu zâmbete, cu lacrimi și cu curaj de ce nu?

Continuați să oferiți oamenilor o oaza de liniște și regăsire uneori, iar alteori un dram de nebunie și visare prin toate poveștile pe care le expuneți în această frumoasă comunitate.

CAUTĂ CĂRȚILE SCRISE DE IVANA IONELA FILIP ÎN LIBRĂRIA TA PREFERATĂ:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!