Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Acest interviu a fost o provocare. Este primul interviu dublu de pe GoodRead.ro și mă bucur foarte mult că Lexi Newman și Davine Vesco au acceptat să ni-l ofere.Vă invit să cunoașteți o mică parte din autoarele romanului „Tratament special”.

Istrate Emanuela: Pentru cei care nu au auzi de Davine Vesco și Lexi Newman, ne puteți spune câteva lucruri despre voi?

D.V. Numele meu e Mădălina. Am 17 ani şi locuiesc în Bucureşti. Am început să scriu în urmă cu aproape trei ani pe un site cu poveşti on-line pentru scriitori amatori.

L.N.Mă numesc Ana, am 22 de ani şi locuiesc în Uricani, judeţul Hunedoara. Am început să scriu în urmă cu aproape cinci ani.

I.E. Unde v-ați cunoscut?

D.V./ L.N. Ne-am cunoscut pe platforma Wattpad pentru scriitori amatori, în urmă cu aproape doi ani.

I.E. Cum ați început acest parteneriat?

D.V./ L.N. După mai multe mesaje schimbate despre cărţi, ne-am dat seama că avem aproximativ aceleaşi idei. Am colaborat prima oară pe site şi după patru luni ne-am hotărât să publicăm.

I.E. Care a fost inspirația voastră atunci când ați scris prima carte?

D.V./ L.N. Ne-am inspirat una pe cealaltă; dintr-o idee spusă la întâmplare de una dintre noi, am reuşit să o dezvoltăm şi aşa a apărut prima noastră carte, care a fost publicată parţial pe site. Acum se poate găsi şi în librăriile on-line, sub titlul „O pereche criminală”.

I.E. A fost dificil să scrieți o carte împreună?

D.V./ L.N. La început nu. Totul decurgea lin, deloc forţat, până când ne-am hotărât să publicăm. Cel mai probabil frica de publicare și dorința de a scrie cât mai bine ne-a demoralizat pe moment, însă ne-am revenit odată ce am reușit să ne obișnuim cu ideea. În general, frica de eşec poate îngreuna o colaborare.

I.E. Davine cum ai descri-o pe Lexi într-o propoziție, dar Lexi tu cum ai descri-o pe Davine?

D.V. Doar într-o propoziție? Cred că aș putea să o descriu în câteva zeci de pagini. Dar, o să încerc. Este nebună, încăpățânată și amuzantă.

L.N. Foarte încăpăţânată şi orgolioasă, dar cu o fire copilăroasă care e ca o gură de aer proaspăt. Cred că am spus totul cu asta.

I.E. O să mai scrieți o nouă carte împreună?

D.V./ L.N. Deocamdată nu avem în plan o nouă carte, dar niciodată nu vom şti sigur.

I.E. De ce ar trebui oamenii să vă citească cărțile, ce ar descoperi în ele?

D.V./ L.N. Cărţile se pot comanda on-line, de pe site-ul www.librex.ro. Cititorii ne pot urmări şi pe platforma Wattpad, pe conturile Davine_Vesco şi lexinewman20.

I.E. Câteva cuvinte pentru cititorii GoodRead.ro?

D.V./ L.N. Să nu se lase niciodată de citit şi să încerce cât mai mult cu putinţă să-şi pună în valoare talentele. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla.