Interviu cu Lexi Newman și Davine Vesco, autoarele romanului „Tratament Special”

Acest interviu a fost o provocare. Este primul interviu dublu de pe GoodRead.ro și mă bucur foarte mult că Lexi Newman și Davine Vesco au acceptat să ni-l ofere.Vă invit să cunoașteți o mică parte din autoarele romanului „Tratament special”.

Istrate Emanuela: Pentru cei care nu au auzi de Davine Vesco și Lexi Newman, ne puteți spune câteva lucruri despre voi?

D.V. Numele meu e Mădălina. Am 17 ani şi locuiesc în Bucureşti. Am început să scriu în urmă cu aproape trei ani pe un site cu poveşti on-line pentru scriitori amatori.

L.N.Mă numesc Ana, am 22 de ani şi locuiesc în Uricani, judeţul Hunedoara. Am început să scriu în urmă cu aproape cinci ani.

I.E. Unde v-ați cunoscut?

D.V./ L.N. Ne-am cunoscut pe platforma Wattpad pentru scriitori amatori, în urmă cu aproape doi ani.

I.E. Cum ați început acest parteneriat?

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

D.V./ L.N. După mai multe mesaje schimbate despre cărţi, ne-am dat seama că avem aproximativ aceleaşi idei. Am colaborat prima oară pe site şi după patru luni ne-am hotărât să publicăm.

I.E. Care a fost inspirația voastră atunci când ați scris prima carte?

D.V./ L.N. Ne-am inspirat una pe cealaltă; dintr-o idee spusă la întâmplare de una dintre noi, am reuşit să o dezvoltăm şi aşa a apărut prima noastră carte, care a fost publicată parţial pe site. Acum se poate găsi şi în librăriile on-line, sub titlul „O pereche criminală”.

I.E. A fost dificil să scrieți o carte împreună?

D.V./ L.N. La început nu. Totul decurgea lin, deloc forţat, până când ne-am hotărât să publicăm. Cel mai probabil frica de publicare și dorința de a scrie cât mai bine ne-a demoralizat pe moment, însă ne-am revenit odată ce am reușit să ne obișnuim cu ideea. În general, frica de eşec poate îngreuna o colaborare.

I.E. Davine cum ai descri-o pe Lexi într-o propoziție, dar Lexi tu cum ai descri-o pe Davine?

D.V. Doar într-o propoziție? Cred că aș putea să o descriu în câteva zeci de pagini. Dar, o să încerc. Este nebună, încăpățânată și amuzantă.

L.N. Foarte încăpăţânată şi orgolioasă, dar cu o fire copilăroasă care e ca o gură de aer proaspăt. Cred că am spus totul cu asta.

I.E. O să mai scrieți o nouă carte împreună?

D.V./ L.N. Deocamdată nu avem în plan o nouă carte, dar niciodată nu vom şti sigur.

I.E. De ce ar trebui oamenii să vă citească cărțile, ce ar descoperi în ele?

D.V./ L.N. Cărţile se pot comanda on-line, de pe site-ul www.librex.ro. Cititorii ne pot urmări şi pe platforma Wattpad, pe conturile Davine_Vesco şi lexinewman20.

I.E. Câteva cuvinte pentru cititorii GoodRead.ro?

D.V./ L.N. Să nu se lase niciodată de citit şi să încerce cât mai mult cu putinţă să-şi pună în valoare talentele. Niciodată nu ştii ce se poate întâmpla.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

POST A COMMENT.