Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Î. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască, ce ne poți spune despre tine?

R. În afară de faptul că sunt genială, frumoasă și… întotdeauna tânără? 🤣… Aș spune că sunt suficient de îndrăzneață încât să scriu cărți 18+ și că sunt destul de nebună ca să aleg, pentru prima mea carte, titlul “Videochat”. Aș mai spune că sunt atât de visătoare încât intru în pielea fiecărui personaj din poveștile scrise de mine și că sunt în stare să împing visul până la granița realității. În plus, îmi place să cochetez cu poezia și ador arta sub toate formele ei.

Î. Ce înseamnă pasiunea pentru scris pentru tine?

R. Caut să-mi înfrumusețez existența și scrisul mă ajută s-o fac. Cred cu tărie că fericirea este în noi și că suntem responsabili pentru felul în care ni se desfășoară viața. Starea de bine îmi stimulează imaginația și mă ghidează cum să o așez în cuvinte.

Î. Cum a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?

R. Sunt omul cifrelor, economist de profesie. Cu literele am început să mă joc în adolescență. Doar cât să impresionez băieții. Apoi am uitat de pasiunea asta. Până într-o zi în care m-am dus la un seminar de dezvoltare personală. A fost ca o revelație. 6 noiembrie 2019 a fost ziua în care mi s-a creionat în minte ideea primului roman. Trei luni mai târziu cartea era trimisă la editură.

Î. Cum ai descrie ”Videochat” în câteva cuvinte?

R. “Videochat” este o poveste în care iubirea se reinventează. Când ești trădat îți trebuie curaj să te regăsești. Eroina cărții mele asta face, se caută pe sine în locul în care nu și-ar fi închipuit vreodată că se poate afla.

Î. Ce te-a inspirat să scrii ”Videochat”?

R. Am modele peste tot în jurul meu: vânzătoarea de la magazinul din colț, manichiurista frumoasă care-mi îngrijește unghiile, avocatul care mă reprezintă în instanță. Uneori este suficient un singur cuvânt pentru a-mi pune imaginația să lucreze. “Videochat” poate fi inspirat din realitate și în același timp poate fi o fantezie. Aș spune că se apropie de filmul “Pretty Woman”… dacă n-ar fi atât de diferit de acesta.

Î. Urmează o nouă carte sau un alt volum? 

R. Da, am finalizat încă o carte și urmează să o trimit la editură. O poveste de iubire de la mijlocul secolului XIX. Acum lucrez la un alt roman care face legătura între primele două cărți scrise. Cu atât mai interesant cu cât acțiunea se desfășoară în zilele noastre. Alambicat.

Î. Cine ar trebui să citească ”Videochat”?

R. Romanul este destinat persoanelor 18+. Dacă ești tânăr o să te încânte simplitatea, timiditatea și în același timp curajul personajului principal. O să te încânte modul în care se împletesc cuvintele și felul în care sunt descrise scenele de dragoste. Dacă ești trecut de prima tinerețe o să-ți placă să te întorci în povestea de iubire.

Î. Cum a fost momentul în care ți-ai ținut în mână cartea publicată?

R. Mi-a plăcut să-mi țin în mână romanul publicat. Am realizat, în schimb, că nu este suficient dacă acesta nu ajunge la… Măria sa, cititorul.

Î. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

R. Pe profilul și pagina mea de Facebook, ambele intitulate “Maya C Krissa”. Cartea este disponibilă pe Librescu.ro, Librăria Coresi, Librăria Delfin și pe eMAG.

Î. Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation.ro?

R. Da, te iubesc comunitate! Vând povești de iubire. Prima poveste o citești în romanul “Videochat”. Sper să dai de mine și să-ți placă cum scriu.