Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Î: Ne-ar face o mare plăcere să descoperim cine este autorul Mihail Eduard Staicu.

R: Mihail Eduard Staicu este un nimeni. Un tip ce iubește și urăște oamenii în același timp. Este doar un fiu de mama, frate de sora mai mare, soț de cea mai frumoasă femeie din lume, „tata” de un akita japonez și un teribil incapatanat. Este un oarecare, un om obișnuit pe care-l intalnesti pe strada sau în magazin, fără sa iasa în evidenta cu ceva special și care nu-și dorește altceva decat sa traiasca într-o lume mai buna. 

Î: Care a fost prima dumneavoastră carte publicată?

R: SALES – The way of life, a fost prima carte publicată.

Î: Ce v-a motivat să scrieți?

R: Totul a pornit de la o carte de vanzari citită și care m-a enervat groaznic căci nu transmitea absolut nimic, nu simțeam nici un mesaj sau emoție ci doar pură teorie pe care nu o înțelegeam și fără aplicabilitate în viața de zi cu zi. Următorul gând a fost : pot face mai bine de atât, creându-mi propria „biblie” și care în primul rând sa mă ajute sa ma mențină cu picioarele pe pământ ori de câte ori am tendința de a uita lucrurile esențiale în viața și misiunea mea pe pământ și în al doilea gând a fost acela de a transmite celorlalți mesajul că dacă eu am reușit sa evoluez folosind aceasta „filozofie” de viața, pot încuraja si pe ceilalți sa creadă in ei si sa evolueze încât sa devină proprii eroi și stăpânii universurilor lor și dacă voi reuși sa conving măcar o persoana, misiunea mea este îndeplinită. Din fericire mesajul dorit a ajuns la mult mai multe persoane decat la una iar asta pentru mine reprezinta misiunea indeplinita si „succesul” absolut.

Î: De ce ați ales să scrieți despre arta vânzărilor?

R: Pentru ca vanzarile fac parte din viata noastră zilnica, in care toti suntem cumparatori sau vanzatori dar fără sa fim conștienți despre asta. Cartea în cea mai mare masura este despre dezvoltare personală și atingerea potențialului maxim al fiecărui individ dintre noi și mai puțin despre vanzari. Este o lectură „pământeană” (conform descrierii unei dragi cititoare) ușor de citit și pe înțelesul tuturor, fără un limbaj complicat sau teorii plictisitoare și cică ”singura carte la care nu adormi după a treia pagina” (conform descrierii unui cititor drag). Mesajul principal este despre conștientizarea riscurilor cauzate de zona de confort, înfruntarea temerilor și dezvoltarea calităților personale și abilităților profesionale, atingandu-si potențialul maxim, indiferent de profesie, varsta sau nivelul educației.

Î: Cum a reacționat publicul la scrierile dvs?

R: Din fericire mult mai bine decât mă așteptam. Nu exista nicio satisfacție mai mare decat sa primesc un feedback pozitiv în care o persoana îmi spune ca aceasta carte l-a ajutat să iasă din zona de confort sau sa fie mai curajos urmandu-si visurile, ori ca aceasta carte reprezinta un stimul de care avea nevoie în acel moment realizand ca poate obține și mai multe beneficii de la viața sau ca a fost un imbold pentru a-si seta noi obiective indiferent de varsta sau poziție în cariera și poate cel mai plăcut a fost acela ca un cititor a realizat faptul că vânzarea nu este o profesie și un mare bau-bau ci un mod de viata și că de fapt vanzarea înseamnă convingerea celor din jurul nostru sa creada si sa investeasca in noi sentimente sau lucruri materiale.

Î: Lucrați la o nouă carte în prezent?

R: Da și Nu. DA, am început înșiruirea unor cuvinte pe o nouă coală de hartie dar de ceva timp sunt blocat emoțional și momentan nu am puterea de a continua. NU va fi o continuare a primei cărți, deci nu va fi despre vanzari sau dezvoltarea personală.

Î: Ce vreți să educați în cititori prin cărțile dvs?

R: Aceasta carte nu este despre mine, acest NIMENI sau educarea cuiva ci despre oameni în general și conștientizarea lor ca sunt ființe umane extraordinare și fascinante și că au puterea de a face lumea un loc mai bun dar pentru început trebuie sa se schimbe pe ei înșiși.  

Î: Cum s-au vândut cărțile dvs în pandemie?

R: Mult mai bine comparativ cu aceasta perioada de vară.

Î: Unde îți pot urmări cititori noștri activitatea?

R: Facebook: Mihail Eduard Staicu și Instagram: mihaileduardstaicu
Iar cărțile pot fi găsite pe site-urile date: Letras, Emag.

Î: Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation?

R: În primul rand un mare MULȚUMESC pentru faptul ca existati, citiți, încurajați lectura și cultura în România și că împreuna putem face țară un loc mai bun pentru noi și cei care vin din spate, asigurându-le un mediu propice dezvoltării lor personale și profesionale. Prezentul poate este al nostru dar viitorul este al lor, celor care vin din urma și care au mare nevoie ca fiecare dintre noi sa „share-uiasca knowledge” și să investească în ei : încredere, susținere și informație. În al doilea rând doresc sa mulțumesc prietenilor de la Booknation, cei care depun eforturi uriașe și fac posibila aceasta grea misiune de a promova scriitori români și de a încuraja pe toți sa citească, sa se dezvolte și sa își atingă obiectivele setate și îndeplini visurile deși la început pare imposibil.

CAUTĂ CĂRȚILE SCRISE DE MIHAIL EDUARD STAICU ÎN LIBRĂRIA TA PREFERATĂ:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!