Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

N.G. Sunt un om care iubește libertatea, frumosul și creațiile inedite. 

Ca profesie sunt psiholog clinician principal cu formare în câteva ramuri de psihoterapie (EMDR, IMAGO, Analiză tranzacțională), sunt formator și trainer în dezvoltare personală, sunt terapeut bowen specializat în corp-minte-bowen (o terapie de relaxare și accesarea traumelor). În dimeniunea familială sunt soție și mamă a trei copii minunați.

E.I. Care a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?

N.G. Prima dată scrisul a apărut în viața mea în clasa a doua când am compus poezii. Am scris mult poezii doar pentru mine și prietenii mei până la 17-18 ani. Am reînceput să scriu prin anul 2007 despre cum văd eu dezvoltarea ființei umane. Astfel în 2012 am lansat prima carte Regăsirea puterii interioare. 

E.I. Care este cel mai important lucru la o carte, în opinia ta?

N.G. În opinia mea cel mai important lucru la o carte în general, este să inspiri oamenii prin ceea ce transmiți. Iar la cărțile de dezvoltare personală cel mai important lucru este să transmiți din experiențele personale pentru că asta îi va susține pe cei care au nevoie de un impuls sau încredere că se poate.

E.I. Care a fost unul dintre cele mai surprinzătoare lucruri pe care le-ai învățat în crearea cărților?

N.G. Cel mai surprinzător lucru în crearea cărților a fost faptul că atunci când scriam la tastatură eram în prezent aici și acum, toate ideile curgeau firesc și nu exista nici un efort deosebit. Uneori mă surprindeam că au trecut câteva ore și nici nu realizam acest lucru. Astfel am înțeles că atunci când creezi ceva din inimă cu dăruire totul este ușor, frumos și bine.

E.I. Ce reprezintă “Regasirea puterii interioare” pentru tine ca scriitor?

N.G. Regăsirea puterii interioare pentru mine ca scriitor este o carte ghid pentru a susține oamenii în dezvoltarea și creșterea lor pe toate planurile fizic, mental și emoțional. Este o carte care mă definește ca om, profesor, părinte, prieten, etc.

E.I. Ce mesaj dorești să transmiți prin această carte?

N.G. Vreau să transmit oamenilor că pentru a duce o viață minunată au nevoie de cunoaștere, intenție, perseverență și detașare. Iar metodele transmise prin această carte le dă instrumentele necesare unei vieți trăite ușor, frumos si bine. 

E.I. Ce element crezi că este special în cartea ta?

N.G. Elementul special din această carte este autenticitatea la care mai pot adăuga simplitatea, claritatea și bucuria.

E.I. Ai scris o carte pe care nu ai publicat-o?

N.G. Da. Lucrez încă la trei cărți care nu au ajuns la editură. Mi-am propus ca până în 2021 să le pot aduce în librării.

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

N.G. Pe media am site-ul www.holisterapia.ro, pe FB pagina: Holisterapia și Regăsirea puterii interioare.

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

N.G. Din punctul meu de vedere cartea și cunoașterea oferită de ea este putere. Cu cât suntem curioși și citim mai mult cu atât vom activa mai multă putere în noi. Vă doresc mult succes în a avea puterea de decizie, de alegere, de cunoaștere la voi. Mult succes