Î. Cine e Pilot Milena în viața de zi cu zi?

R. Sunt un om cât se poate de normal, aș zice. Sunt pasionată de călătorii, de psihologie, de muzică, pian, de religie și filozofie. Am lucrat mai mulți ani de zile într-un spital de psihologie, dar  am renunțat la acest serviciu pentru a mă dedica domeniului de traduceri. Momentan lucrez ca interpret. Sunt divorțată.  Și cam atât.

Î. Ce vis îți îndeplinește această carte?

R. Visul de a comunica ideile mele întregii lumi,  visul de a împărtăși lumea mea fantastică  cu cât mai mulți oameni. Visul de a atinge inimile a cât mai multor cititori.

Î. Ce te-a inspirat să scrii această poveste?

R. Una dintre poveștile mele preferate din copilărie – Micul Print de Exupery.

Î. Ce reprezintă titlul cărții?

R. Numele de Hud Ranat provine de la -Duh Tânăr- scris invers, de la coadă la cap, și în concepția mea a primit în felul acesta semnificația de opus al unui suflet tânăr și necunoscător.

Î. Cu ce gând sau emoție îți dorești să rămână cititorii la finalul cărții?

R. Sper ca măcar o parte dintre cititorii să se poată regăsi în scrierea mea, și să rămână după lecturare  cu ceva. Dar și simplul fapt că lectura numai i-ar  deconecta , și pentru mine reprezintă un motiv de bucurie. 

Î. Urmează o nouă carte?

R. Da. Lucrez la o nouă carte.

Î. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cartea?

R. Pe facebook sunt de găsit sub numele de Milena Puiutzy. Iar cartea poate fi cumpărată  direct de la editura Letras precum și la o serie de alte librării online.

Î. Ai un mesaj pentru comunitatea BookNation?

R. Pentru echipa Book Nation am un mesaj de mulțumire profundă.  Iar  întreaga comunitate de fani vreau să o felicit pentru adicția la lectură și  pentru implicare, precum  și să o încurajez să citească  în continuare și să nu renunțe niciodată să viseze.  Keep the spirit alive! 

CAUTĂ CĂRȚILE SCRISE DE PILOT MILENA ÎN LIBRĂRIA TA PREFERATĂ:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!