Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Î: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

R: Acum, cel mai bine ma identific cu un om in cautarea sensului propriei vieti. Am realizat ca, de fapt, eu nu caut fericirea ci caut sa traiesc o viata cu sens. Iar sensul vine atunci cand te cunosti pe tine insuti, cand esti autentic si cand lasi sa se vada aceasta autenticitate/unicitate. Acesta a fost si unul dintre motivele pentru care m-am acreditat ca si coach. Celelalte au fost legate de cat de mult iubesc oamenii in general!

Î: Care a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?

R: Scrisul a aparut in viata mea in scoala gimnaziala cand faceam poezii numai pentru mine. Eram si sunt inca un admirator al lui Eminescu. Proza a aparut in viata mea dupa facultate, in orice situatie in care gandurile nu imi mai incapeau in cap si astfel le asterneam si le ordonam pe hartie. Era singura solutie sa nu imi bubuie capul de la atatea ganduri clare si mai putin clare. Pe scurt, scrisul inca este cea mai buna modalitate a mea de a vorbi cu mine. Recomand!

Î: Cât de importantă este cercetarea pentru tine atunci când scrii o carte?

R: Inca nu am scris despre ceva ce este exterior mie ca sa cercetez. In cazul meu, sensul informatiei este din interior catre exterior, adica ma exprim, ma expun. Eu scriu despre ceea ce stiu, despre ceea ce se petrece in sufletul si in mintea mea. Cercetarea nu o fac pentru carte, ci o fac pentru mine, pentru a ma intelege mai bine. Si imi place!

Î: Crezi că o titlul este important pentru impactul cărții?

R: Titlul este important pentru cititor atunci cand evalueaza o carte inainte de a o citi. Pentru autor, titlul este un exercitiu frumos de sumarizare a tuturor ideilor din carte. Mai mult, pentru autor, titlul facand parte din carte, trebuie si el sa transmita energia pusa in fiecare pagina a materialului.Este ca o cireasa de pe tort! Decat ca, de cele mai multe ori, o carte este mult mai sanatoasa decat un tort cu zahar!

Î: Spune-ne despre stilul tău de a scrie, care este diferența între stilul tău și a altor scriitori?

R: Pot spune numai despre mine cum scriu. Iar intr-o propozitie, raspunsul ar suna cam asa: ii dau un stilou sufletului si il las sa scrie. Cuvinte simple si adanci. Nu de putin ori mi s-a intamplat sa ma trezesc dupa cateva ore in fata hartiei si sa realizez ca, fara sa realizez, deja scrisesem cateva pagini.

Î: Ce alte pasiuni mai ai pe lângă scris?

R: Daca scrisul este mai mult pentru minte, am grija de corp. Asa ca practic cu drag motociclismul, kitingul, dansul si iarasi dansul. Dansul este cealalta modalitatea a mea in care ma pierd si ma regasesc doar atunci cand se schimba melodia. 

Î: Ai un obicei zilnic de a scrie?

R: Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ…De multe ori am vrut sa scriu zilnic dar zeul inspiratiei nefiind prezent, nu aveam ce face si amanam pana cand avea bunavointa sa ne revedem. Scriu ori de cate ori simt ca am ceva cu sens de spus legat de ceea ce mi se intampla in viata… si daca si altcineva gaseste ceva util in ceea ce scriu acolo, atunci este si mai bine. 

Î: Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

R: Misiunea mea suna cam asa: Lumea este un loc mai bun atunci cand fiecare dintre noi traieste cu un rost, cu un sens, deplin constient de propriul potential. Cartea este doar o parte a sistemului pe care vreau sa il creez, sistem ce are in centru povestea/autenticitatea… Acest lucru se aplica atat unei persoane cat si unui business, iar activitatea mea se duce catre Business Coaching si Personal Coaching. Ca si repere, pot fi gasit aici: http://careestepovesteata.ro/ si pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/CareEstePovesteaTa 

Î: Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

R: Cine are carte, are parte! Este mereu valabila si multumesc si eu BookNation pentru energia pe care o pun in directia aceasta a culturalizarii si a dezvoltarii personale! 

CAUTĂ CĂRȚILE SCRISE DE SILVIU FLOREA ÎN LIBRĂRIA TA PREFERATĂ:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!