Interviu cu Tudosie Vlad, autorul cărții „Belials-Teachings”

Emanuela Istrate: Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

Tudosie Vlad: Bună, tuturor, mă numesc Vlad, am 23 de ani și sunt student în ultimul an la facultatea de farmacie din București. Când nu îmi ocup timpul cu studiile sau cu munca, îmi place să citesc informații din diverse sfere, în mare parte cu un oarecare caracter științific sau pragmatic. Totuși, cel mai mult îmi place să mă antrenez pentru sportul pe care îl practic, ArmWrestlingul, care este pentru mine pasiunea de top și reprezintă drumul pe care doresc să îl urmez în viață.

E.I. Cum a apărut pasiunea pentru scris în viața ta?

T.V. Aș putea spune că scrisul a fost mai puțin o pasiune și mai mult o necesitate pentru mine. A fost modalitatea prin care am evadat din niște gânduri și am făcut ordine prin altele. Mai exact, a fost o experiență meditativă, la capătul căreia am ieșit un alt fel de persoană.

E.I. Ce ne poți spune despre cartea „Belials-Teachings”?

T.V. Cartea s-a născut din niște simple observații, gânduri sau idei care au luat formă de notițe, iar mai apoi au fost încadrate sub formă de artă. Este o colecție de modalități și unghiuri prin care poate fi privită lumea, cu care cititorii (și, ulterior, chiar și autorul) pot fi sau nu de acord. Însă cred că fix posibilitatea de a fi în dezacord cu aceste idei este lucrul care ar putea prezenta interes unora dintre cei care o răsfoiesc. În fond, ce poate fi mai plăcut decât un conflict civilizat de idei?

E.I. Ce te-a inspirat atunci când ai scris această carte?

Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori disponibile pe Booknation.ro

T.V. Cum am spus și mai devreme, la baza acestei cărți stau idei și observații care mi-au trecut prin minte într-o anumită perioadă a vieții. Modul în care am concretizat aceste idei sub forma unei povești a fost rezultatul fascinației mele față de ideea de alter-ego (mai mult) și pentru unele aspecte care țin de ocult (mai puțin).

E.I. Citești mult și dacă da, cine sunt autorii tai preferați?

T.V. Atunci când am perioade mai libere, îmi place să „recuperez” citind cât de mult pot. De regulă, voi alege un subiect care mă pasionează și voi citi cât de multe cărți despre acesta pot găsi, din acest motiv fiindu-mi și imposibil să îmi aleg un autor preferat.

E.I. Participi la evenimente literare? Dacă da, care a fost ultimul la care ai fost?

T.V. Particip rareori la evenimente literare, din cauza modului în care îmi structurez timpul.

E.I. În prezent lucrezi la o nouă carte?

T.V. În prezent, nu lucrez la vreo carte nouă. Sunt de părere că voi simți care este momentul propice pentru această întreprindere. Merg pe principiul „loviturii inspirației”. Până atunci, prioritatea mea o reprezintă sportul de performanță.

E.I. Cine te-a susținut cel mai mult atunci când ai publicat prima carte?

T.V. Cea mai mare parte din susținere a venit din partea prietenilor mei apropiați, care au venit cu sugestii, s-au asigurat că mă țin de treabă și mi-au oferit starea de spirit necesară pentru a mă simți motivat până la capăt. Fără ei, pot spune sincer că nu știu dacă aș fi avut puterea să termin, darămite să public.

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

T.V. Cel mai ușor pot fi găsit pe social media, pe Facebook mai exact, sub numele de utilizator Vlad Tud. Cartea poate fi achiziționată de pe Lulu.com în format print și de pe site-urile iBooks, Nook, Kobo și Amazon în format electronic.

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

T.V. Deși poate părea un clișeu, vă sfătuiesc pe toți să vă urmați visele oricât de mari sau mici ar părea ele sau oricât de puțină susținere ați primi din partea celor din jur, atâta timp cât credeți cu adevărat în ele. În fond, viața este o vastă și magnifică experiență. A voastră.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.