Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

E.I. Pentru persoanele care nu au avut ocazia să te cunoască ne poți spune câteva lucruri despre tine?

T.M. SUNT O PERSOANĂ SINCERĂ! GÂNDESC RAȚIONAL,UNEORI SUNT ȘI UN PIC VISĂTOARE. INTOTDEAUANA AM SPUS ȘI AM FĂCUT CEA CE AM SIMȚIT. ȘTIU…CÂTEODATĂ NU E OK…DAR ASTA SUNT ! SUNT O FIRE OPTIMISTĂ ,GLUMEATĂ, IUBESC VIAȚĂ AȘA CUM ESTE EA !
ADOR PERSOANELE OPTIMISTE ȘI CARE ȘTIU CE VOR DE LA VIAȚĂ ! DACĂ AȘ PUTEA…. AȘ OFERI TUTUROR CÂTE PUȚIN DIN NEBUNIA MEA! SUNT CĂSĂTORITĂ! AM UN SOȚ MINUNAT CARE MĂ SUSȚINUT ȘI MĂ SUSȚINE ÎN CONTINUARE NECONDIȚIONAT! AM 2 COPII MINUNAȚI CARE ÎN FIECARE ZI ÎMI AMINTESC CUM ESTE SĂ FI COPIL…. UNEORI FIUL CEL MARE ÎMI SPUNE AȘA “MAMI TU CHIAR DACĂ EȘTI ADULT EU ȘTIU CĂ SUFLETUL TĂU ESTE DE COPIL ! “….
ÎMI IUBESC FAMILIA AȘA CUM ESTE CU PLUSURI ȘI MINUSURI !

E.I. Care a fost momentul în care scrisul a apărut în viața ta?

T.M.  PUR ȘI SIMPLU! M-AM AȘEZAT ÎN FAȚĂ TASTATURII ȘI AM ÎNCEPUT SĂ SCRIU CÂTEVA GÂNDURI…DUPĂ CARE AU VENIT SINGURE ȘI TOT AȘA NU SE MAI OPREAU…
M-AM OPRIT ȘI AM RECITIT.
M-AM GÂNDIT SĂ TRIMIT LA CÂTEVA EDITURI …PÂNĂ CÂND ÎNTR-O ZI AM PRIMIT RĂSPUNS. AM FOST FOARTE BUCUROASĂ! DAR NU PREA AM AVUT CURAJ SĂ MERG MAI DEPARTE.
ÎNSĂ…A FOST LÂNGĂ MINE O PERSOANĂ CARE MI-A CITIT POVESTEA ÎNCĂ NETERMINATĂ ȘI MĂ ÎNCURAJAT .
MI-A SPUS SĂ MERG MAI DEPARTE. SINCER? DATORITĂ EI AM CONTINUAT. ESTE FOARTE FRUMOS SĂ SIMȚI ȘI SĂ ȘTI CĂ CINEVA TE APRECIAZĂ ȘI CĂ ÎȘI FACE TIMP PENTRU ȚINE PENTRU A-ȚI ASCULTĂ POVESTEA.
ȘI UITE AȘA…AM AJUNS LA VOI !

E.I. Cât de importantă este cercetarea pentru tine atunci când scrii o carte?

T.M. CÂND AM ÎNCEPUT SĂ SCRIU ACEASTĂ CARTE MI-A FOST DESTUL DE UȘOR PENTRU CĂ PUR ȘI SIMPLU ESTE VORBA DESPRE TRECUTUL MEU,DESPRE COPILĂRIA MEA ,DESPRE TRĂIRILE MELE…DAR ÎN ACELAȘI TIMP MI-A FOST ȘI GREU PENTRU CĂ A TREBUIT SĂ ÎMI REAMINTESC TOT.

E.I. Crezi că o titlul este important pentru impactul cărții?

T.M.  TITLU? CE-I DREPT MI-A FOST UN PIC DIFICIL SĂ ÎL ALEG…AVEAM PREA MULTE ÎN MINTE ȘI NU MĂ PUTEAM DECIDE…
DAR….PERSOANĂ CARE MI-A CITIT POVESTEA MĂ AJUTAT FOARTE MULT….ȘI RECUNSOC TITLU NU A FOST IDEEA MEA ! PROFIT SĂ ÎI MULȚUMESC PE ACEASTĂ CALE !!!
ȘI DA ! CRED CĂ TITLU ESTE IMPORTANT PENTRU IMPACTUL CĂRȚII ! CHIAR ȘI COPERTĂ CĂRȚII… UN PIC TREBUIE SĂ FACI CITITORUL CURIOS! PRIN PRISMĂ TITLULUI SĂ ÎL FACI SĂ ÎȘI DOREASCĂ SĂ DESCHIDĂ ACEA CARTE.

E.I. Spune-ne despre stilul tău de a scrie, care este diferența între stilul tău și a altor scriitori?

T.M. ESTE PRIMA CARTE PE CARE O SCRIU ! NU MĂ POT COMPARĂ CU ALȚI SCRIITORI. CEA CE AM SCRIS ESTE O POVESTE REALĂ. ESTE O CARTE SUBIECTIVĂ! PUR ȘI SIMPLU AM SCRIS AȘA CUM AM SIMȚIT ȘI CE AM SIMȚIT. PASIUNI? NU ȘTIU DACĂ O POT NUMI PASIUNE,DAR ADOR SĂ CITESC CĂRȚI DESPRE LIMBAJUL CORPULUI…CÂND AM TIMP CITESC TOT CE APUC. MI SE PARE FOARTE INTERESANT DEOARECE AJUNGI SĂ CUNOȘTI PERSOANĂ RESPECTIVĂ DATORITĂ GESTURILOR CARE LE FACE.
ÎMI PLACE MUZICĂ MĂ RELAXEAZĂ.

E.I. Ai un obicei zilnic de a scrie?

T.M. NU POT SPUNE CĂ SCRIU ZILNIC….
ÎNSĂ DE CEVA TIMP AM ÎNCEPUT SĂ SCRIU ALTCEVA. E TOTAL DIFERIT FAȚĂ DE CE AM SCRIS ACUM.
ABEA AȘTEPT SĂ VĂD CE O SĂ IASĂ.🙃

E.I. Unde îți pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

T.M. PE PAGINĂ MEA DE FACEBOOK MARIANA TURCIN… IAR DE CUMPĂRAT….PERSOANELE CARE SUNT INTERESATE DE CARTEA MEA MĂ POT CONTACTA PERSONAL.

E.I. Câteva cuvinte pentru cititorii BookNation.ro?

T.M. CEL MAI FRUMOS CADOU OFERIT CUIVA ESTE SPERANȚA….AȘA CĂ NICIODATĂ SĂ NU VA PIERDEȚI SPERANȚA!
TOTUL ÎN VIAȚĂ SE ÎNTÂMPLĂ CU UN SCOP….TREBUIE DOAR SĂ AI RĂBDARE !