Jurnal de cititor #2 – semnul de carte

Fiecare carte ne spune o poveste prin cuvintele autorului. Fiecare carte pentru noi e un nou început, o nouă aventură din care ne este greu să mai ieșim.

Când luam o pauză de la citit abia așteptăm să ne întoarcem în poveste, dar cu știm unde am rămas?

Da, desigur, cu ajutorul unui semn de carte. Nu doar cărțile ne transmit povești, ci și semnele de carte pe care le folosim. Fiecare semn de carte poate avea o parte din tine. Cum?

Cu ajutorul Echipei Filedecarte . O echipă minunată care prin munca lor pun o bucată din tine pe o bucată de material și alcătuiesc o poveste, o poveste care se va umple de poveștile pe care le vei citi.

Echipa Booknation.ro s-a îndrăgostit la prima vedere de aceste accesorii personalizate.

Un semn de carte îți oferă o stare unică atunci când îl atingi pentru că printr-o simplă atingere te ajută să îți amintești toate stările prin care ai trecut atunci când ai citit cartea.

Acum toată Echipa Booknation.ro se bucură de acestă experiență. Vrei să ni te alături și tu?

P.S. Filedecarte nu creează doar semne de carte. Ei mai au și hăinuțe speciale pentru cărțile noastre preferare.

Cei de la Filedecarte abia așteaptă să îți pună povestea într-un semn special care să îți devină o poartă către amintirile cărților pe care le-ai citit.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.