La GoodRead.ro sărbătorim cărțile în fiecare zi!

17477-old-books-1280x800-photography-wallpaper

Hei, știți ce zi e astăzi? E Ziua Internațională a Cărții și a Drepturilor de Autor! Da, e o zi magică! La mulți ani, dragi iubitori de carte! (La mulți ani și celor care își sărbătoresc ziua onomastică!)

Data de 23 aprilie nu a fost aleasă întâmplător de către cei de la UNESCO! În această zi se celebrează trecerea în neființă a unor scriitori importanți: William Shakespeare, Miguel de Cervantes,  Inca Garcilaso de la Vega, William Wordsworth și Jules Barbey d’Aurevilly. În România, pe 23 aprilie, nu sărbătorim doar cărțile, ci și bibliotecarii!

Dar cine spune că avem nevoie de o zi specială pentru a sărbători cărțile? Desigur, e ceva frumos, dar noi, cei de la GoodRead.ro, sărbătorim cărțile în fiecare zi!

Cum să nu le iubești? Cu parfumul lor unic ce te poartă-n altă dimensiune. De fapt, fiecare carte e o lume aparte dintr-o galaxie de hârtie și cuvinte! Chiar merită celebrate zilnic… Dar cum prin convenție s-a stabilit ca astăzi să fie ziua lor specială, ne-am gândit să vă oferim o zi cu adevărat deosebită! Rămâneți aproape de noi!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

 1. Avatar M.C.
  Reply

  Într-adevăr, cărțile trebuiesc sărbătorite în fiecare zi.
  La cât mai multe cărți citite iubitorilor de cărți!
  Iar celor care nu citesc: degeaba trăiți dacă nu citiți și nimic valoros nu se va întâmpla în viața voastră dacă nu aveți cărțile aproape.

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Frumos spus 😀 La mulți ani și ție, la cât mai multe cărți frumoase!

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   La muți ani și ție, Rodica! 😀 Azi e ziua tuturor ce iubesc lectura!

POST A COMMENT.