Marți, 8 decembrie, începând cu ora 19:00, Editura Act și Politon lansează cartea Tata este gras de Jim Gaffigan și audiobookul omonim, în lectura actorului Radu Gheorghe.

Potrivit clasamentului New York Times, volumul semnat de actorul de stand-up comedy, Jim Gaffigan, este un bestseller care a surprins universul non-ficțiunii americane prin seria de povestiri sincere, dar amuzante despre viața de tată și întreg procesul prin care trece o familie cu cinci copii.

În ceea ce privește audiobookul, acesta a fost înregistrat în studiourile editurii Act și Politon, are o durata de aproximativ opt ore și este în lectura cunoscutului Radu Gheorghe.

Din punctul meu de vedere, afirmatia „tata este gras” e un compliment pentru tata. Pentru ca eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria omenilor care înțeleg arta și viața ca un tot unitar și indestructibil. Rubens, și mai apoi Boterro, au reușit să arate în lucrările lor frumusețea trupurilor „împlinite”. Mă alătur lor în a descoperi și admira frumusețea eliberată de efemera influență a modei și adaug umila mea contribuție sonoră la o capodopera care depașeste sursa din care s-a inspirat, ajungând ca prin umor să atinga cele mai sensibile și ascunse sentimente și trairi interumane, a spus Radu Gheorghe, actor roman de teatru si film.

 Pentru mai multe detalii legate de lansare, puteți urmări pagina evenimentului aici.

12287553_1150809868280524_758570145_o