Lansare de carte – „Autobuzul magic. În stupul de albine” de Joanna Cole

Dragi cititori,

Editura „Cartea Copiilor” ne-a pregătit o surpriză. În 7 februarie lansează un al doilea volum din seria „Autobuzul magic”, realizată de Joanna Cole și ilustrată de Bruce Degen. Cartea este disponibilă pe site-ul editurii Cartea Copiilor.

„Autobuzul magic” este o carte renumită pentru copii, este o serie despre care New York Time a scris că este „cea mai originală și amuzantă abordare a științei pentru copii”.

În fiecare carte copii din clasa învățătoarei Frizzle au parte de câte o aventură fantastică cu autobuzul magic care se poate micșora, să zboare prin Spațiu sau să intre într-un corp omenesc.

În cartea nou apărută „Autobuzul magic. În stupul de albine”, învățătoarea Frizzle îi invită pe copii într-o călătorie în lumea albinelor. Ea transformă autobuzul într-un autobuz-albină, iar pe copii în albine lucrătoare. Împreună lucrează cot la cot cu un roi de albine, au parte și de surprize , de vizita ursului.

Din această carte, micii cititori pot învăța despre viața albinelor  melifere, despre procesele prin care acestea produc mierea și ceara, despre corpul albinei, structura stupului sau părțile componente ale unei flori.

Povestea este completată pe fiecare pagină de tot felul de detalii interesante, captivantă și plină de umor, iar toate informațiile științifice sunt reale, corecte și foarte bine structurate.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 goodreaderi s-au alăturat Tribului GoodRead.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)