Lansare de carte ” Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire” de Corina Ozon

Găzduită de către galeria de artă Alexandra`s din Strada Piața Amzei, nr.5, București, lansarea cărții ” Despre iubire, cu instrucțiuni de folosire”, a binecunoscutei și prolificei scriitoare Corina Ozon,  a respirat o noblețe aparte, o feminitate acaparatoare, de mare finețe.

Într-un cadru idilic, printre tablouri și antichități, sub atenta privire a unui public select, autoarea ne-a vorbit despre iubire, pe care, cu o dibăcie introspectivă, justă și onestă, a încercat, și zic eu chiar a reușit, să o răsucească pe toate părțile, într-o cuantificare analitică, fără să aibe pretenția epuizării sau axiomizării acestui terifiant de vast subiect.

Schimbând registrul scriitoricesc și, odată cu acesta, editura, trecând de la Herg Benet la Univers, Corina Ozon a reușit să combine familiarismul cu o pertinentă analiză a lăuntricului corelat cu pleiada sensurilor iubirii, încercând o prospecție bazată pe mărturisirile celor din jur, dar și pe propriile experiențe acumulate de-a lungul timpului.

Mărturisesc că mi-a plăcut foarte mult cum a vorbit doamna Camelia Popa despre iubire. Sincer, regret că nu am avut curajul să o îmbrățișez. Pur și simplu i-am sorbit cu un nebun nesaț fiecare cuvânt care chiar mi-a insuflat un anumit imbold motivator cu iz panaceic.

Mi-a plăcut și alternanța dintre glumă și seriozitate a Loretei Popa, care a presărat peste umerii publicului un șarm aparte. Și, nu în ultimul rând, mi-a plăcut faptul că numele meu a apărut pe coperta interioară a cărții, fapt pentru care îi mulțumesc Corinei Ozon .

Despre carte într-o viitoare recenzie, pe Booknation.ro, evident!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Article Tags

POST A COMMENT.