Autorul spune cum a învăţat din social media să îi iubească din nou pe români

Cartea „Share! Cum am învăţat din social media să îi iubesc din nou pe români” scrisă de jurnalistul Lucian Mîndruţă va fi lansată vineri, 13 februarie a.c., începând cu ora 18,30 la Cluj – Napoca. Evenimentul se va desfăşura în Librăria Cărtureşti din Iulius Mall.

Cartea ce urmează a fi lansată vorbeşte despre „fenomenul intermediat de Facebook care, în noiembrie 2014, a provocat extraordinara mobilizare la vot a românilor”, se menţionează pe site-ul librăriei Cărtureşti.

Despre eveniment cei interesaţi trebuie să ştie că acesta propune un dialog deschis, la care toată lumea este invitată să ia parte. La final, doritorii pot să obţină autografe sau să socializeze cu autorul şi invitaţii săi.

Volumul „Share!” a apărut la Editura Herg Benet, în colecția Radical din 9. „Drepturile de autor în urma vânzării cărții vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.”, se mai notează pe site-ul librăriei.

Lucian Mîndruţă este jurnalist, prezentator TV şi lector universitar. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității București.

Printre cărţile scrise de jurnalist se numără şi „Fabrica de tămîie”, „Ce nu încape în prompter” şi a contribuit la o carte ce cuprinde povestirile a peste 100 de persoane publice referitoare la copilăria şi la bunicii lor.

afis-web